• شنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۲۱:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد مطلب: 1405021206977

استاندار خراسان شمالی: وحدت و همدلی مهمترین عامل برای مقابله با دشمنان است ‌

استاندار خراسان شمالی: وحدت و همدلی مهمترین عامل برای مقابله با دشمنان است ‌

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه وحدت و همدلی مهمترین عامل برای مقابله با دشمنان است، گفت: ائمه جمعه با آگاه سازی مردم نسبت به اهداف پلید دشمنان این آب و خاک ، سد مقاوم مردم را قوی تر می کنند. 

بهمن نوری شنبه ۱۲ اردیبهشت در گردهمایی ائمه جمعه استان، بمباران صنایع پتروشیمی و فولادی را در راستای تغییر رویکرد دشمن به سمت افزایش ضربات اقتصادی به کشور دانست و افزود: افزایش اختیار استانداران مرزی با هدف به موقع  تامین نیاز های جامعه انجام شده است که برخی سرفصل های مهم را در بر می‌گیرد. 

وی تحت تأثیر قرار گرفتن کشورهای اروپایی از محاصره اقتصادی تا پذیرفتن رژیم حقوقی تنگه هرمز توسط برخی کشورها را از نتایج جنگ امریکایی اسرائیلی دانست که موجب شده است به قدرت ایران اذعان کنند، افزود: جنگ، محدودیت‌هایی هم دارد اما این ما هستیم‌ که با همدلی ذیل ولایت و رهبری می توانیم برخی اختلاف ها و افتراق ها را با سد فولادین  مردم کمرنگ‌ کنیم. 

نوری به تلاشهای معاونت اقتصادی در راستای برگزاری جلسات تنظیم  بازار و بازرسی‌های متعدد با  هدف مهار  و کنترل بازار اشاره کرد و ادامه داد: در برخی بحران‌های طبیعی تلاش داشته‌ایم با سرعت عمل وارد شویم‌ تا مشکلی برای مردم پیش نیاید اما دعوت به صبر در اینگونه موارد از نکات بسیار مهم در این بحران هاست.

انتهای پیام