• سه‌شنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۶:۱۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد مطلب: 1405021508808

مصباحی مقدم: شهید خطیب به خوبی ساختار اطلاعاتی کشور را ساماندهی کرد

مصباحی مقدم: شهید خطیب به خوبی ساختار اطلاعاتی کشور را ساماندهی کرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه «شهید خطیب در دوران تصدی وزارت اطلاعات به خوبی توانسته بود ساختار اطلاعاتی کشور را ساماندهی کند»، عنوان کرد: شکار اطلاعاتی که از رژیم صهیونیستی انجام گرفت، اقدام بسیار قوی و برجسته‌ای بود که در دوران ایشان محقق شد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، ظهر سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ در حاشیه مراسم گرامیداشت شهید سید اسماعیل خطیب وزیر شهید اطلاعات یاد شهید خطیب را گرامی‌داشت و گفت: شهید خطیب در وهله نخست از جانبازان سرافرازی بود که در دوران جنگ تحمیلی پای خود را از دست داده بود؛ این شهید والامقام از نظر منش، دارای شخصیتی بسیار بزرگ و بزرگوار بود و در مسائل امنیتی نیز به شکلی بسیار مسلط بر محیط و برنامه‌های امنیتی اشراف داشت. شهید خطیب در دوران تصدی وزارت اطلاعات به خوبی توانسته بود ساختار اطلاعاتی کشور را ساماندهی کند.

وی همچنین با اشاره به دستاوردهای امنیتی اخیر تاکید کرد: شکار اطلاعاتی که از رژیم صهیونیستی انجام گرفت، اقدام بسیار قوی و برجسته‌ای بود که در دوران ایشان محقق شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان ضمن آرزوی شادی روح برای آن شهید، ابراز امیدواری کرد که نیروهای وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه بتوانند در مسیر حمایت از نظام جمهوری اسلامی، نیروهای مسلح و مردم عزیز، راه وی را ادامه دهند.

انتهای پیام