• یکشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد مطلب: 1405022715608

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خبر داد

احداث بیش از هزار نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی در سیستان و بلوچستان

احداث بیش از هزار نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: طی سال گذشته، هزار و ۲۹ نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی پنج کیلوواتی در مناطق مختلف این استان احداث و به بهره‌برداری رسید.

محمد رئیسی ۲۷ اردیبهشت در مراسم بهره برداری نمادین نیروگاه های خورشیدی افزود: تنها در ایام رزمایش «رمضان»، ۲۵۰ نیروگاه خورشیدی احداث و وارد مدار بهره‌برداری شد که نشان‌دهنده شتاب مناسب توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان است.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان از مناطق مستعد کشور در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر به‌ویژه انرژی خورشیدی به شمار می‌رود، افزود: با احداث این نیروگاه‌ها، ضمن تولید انرژی و کمک به پایداری شبکه برق، امکان خرید تضمینی برق و همچنین توسعه و اصلاح شبکه برق در مناطق هدف فراهم شده است.

رئیسی با اشاره به رشد چشمگیر نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در استان تصریح کرد: تعداد این نیروگاه‌ها از ۲۱۲ مورد در سال ۱۴۰۰ به بیش از پنج هزار نیروگاه در حال حاضر رسیده که بیانگر رشد بیش از ۲ هزار درصدی است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی لازم برای احداث حدود ۱۰ هزار نیروگاه خورشیدی حمایتی در سطح این استان انجام شده است.

انتهای پیام