• یکشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد مطلب: 1405022715667

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی: دشمنان منتظر فرصت برای ایجاد اغتشاش در کشورند

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی: دشمنان منتظر فرصت برای ایجاد اغتشاش در کشورند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی گفت: ما دشمنانی داریم که هنوز منتظر فرصت برای ایجاد اغتشاش و آشوب در کشور هستند. حضور مردم برای مقابله با این توطئه‌هاست تا آشوب خیابانی ایجاد نشود.

حسن باقری‌یزدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پیروزی ایران در جنگ تحمیلی سوم، اظهار کرد: ما آرمان‌هایی را از ابتدای انقلاب برای خود تعریف کردیم که در تعارض با منافع استکبار جهانی است. طبیعتا برای جلوگیری از تحقق این آرمان‌ها، دشمنان هر آنچه که از دست‌شان برمی‌آید را انجام می‌دهند؛ ابتدا هشت سال جنگ را به کشور ما تحمیل و علاوه بر به شهادت رساندن صدها هزار تن از عزیزان ما، آسیب‌های زیادی را از لحاظ ساختاری به کشور وارد کردند و سپس در طی ۴۰ سال بعد نیز شورش‌های زیادی را در کشور ما به راه انداختند که هر کدام از این آشوب و کودتاها به همراه تحریم‌های شدید، خود به نوعی صحنه جنگ بودند.

وی ادامه داد: هر کدام از این فشارهایی که به ایران وارد شد، اگر به هرکشور دیگری در دنیا وارد می‌شد، قطعا آن کشور از پا درآمده بود. مانند ونزوئلا که بعد از یک لشکرکشی مختصر، تسلیم شد و هیچ مقاومتی در آن شکل نگرفت. اساسا هم هدف آمریکا این بود که نفت خود را از ونزوئلا تامین کرده تا اگر در خلیج‌فارس درگیری ایجاد و تنگه هرمز مسدود شد، با مشکل انرژی مواجه نگردد. 

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی اضافه کرد: رهبر شهید در یک سخنرانی خود فرمودند که «دشمن دین و دانش شما را مورد هدف قرار داده است» و همین‌طور شد. در جنگ تحمیلی دوم و سوم، دشمن مراکز علمی ما را مورد هدف قرار داد. دشمن می‌گوید که هدفش نابودی توان هسته‌ای ایران است تا ما سلاح هسته‌ای نداشته باشیم. پس چرا به دانشگاه و مرکز انستیتو پاستور حمله کرد؟ چرا به مراکز فرهنگی و آثار باستانی ما حمله شد؟ این نشان می‌دهد که ما در معرض یک جنگ پیچیده قرار گرفتیم.

باقری‌یزدی با اشاره به سخنان رهبر شهید مبنی بر شبیخون فرهنگی دشمن اظهار کرد: رهبر شهید حدود ۲۰ سال گذشته نسبت به شبیخون فرهنگی به ما هشدار دادند، اما برخی افراد به اشتباه، این هشدارها را توهم توطئه دانستند و در انتها ما به جایی رسیدیم که دانش‌آموزان و دانشجویان ما که حتی در زمان شاه حضور نداشتند، به خیابان آمده و شعارهای ضد انقلابی سردادند. این نمود واضح شبیخون فرهنگی بود.

وی با بیان اینکه به این زودی دشمن ما را رها نخواهد کرد، گفت: جنگ دو نوع است؛ یکی مرزی و دیگری وجودی. ما اکنون جنگ مرزی نداریم و جنگ وجودی جریان دارد و دشمن ماهیت و هویت ما را نشانه گرفته است. باید این جنگ را تا جایی ادامه داد که دشمن فکر حمله مجدد را از سر خود بیرون کنند. 

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی با اشاره به حضور شبانه مردم در خیابان، اظهار  کرد: همان طور که فرماندهان ما گفتند، «میدان با ما و خیابان با شما». باید سنگر خیابان را حفظ کنیم. ما دشمنانی داریم که هنوز منتظر فرصت برای ایجاد اغتشاش و آشوب در کشور هستند. این حضور مردم برای مقابله با این توطئه‌هاست تا آشوب خیابانی انجام نشود. باید اتحاد شکل‌گرفته حول پرچم را قدر دانست.

باقری‌یزدی با بیان اینکه باید تمام افراد حاضر در این تجمعات را در قالب مردم دوستدار وطن ببینیم، اظهار کرد: مرزبندی باعث ایجاد اختلاف و تفرقه می‌شود. اینکه گروهی را از گروه دیگر جدا کنیم، به اتحاد و وحدت ملی آسیب می‌زند. افراد باحجاب و کم‌حجاب را باید در تجمعات ارج نهیم و بدانیم که مردم اکنون به فکر حفظ موجودیت کشور خود هستند و اگر دشمن احساس کند تفرقه‌ای بین مردم وجود دارد، از آن سواستفاده خواهد کرد. علاوه بر این، ما باید تابع نظر مسئولان باشیم. نباید اینطور شود که اگر بحث مذاکره مطرح شد، خلاف آن حرف بزنیم. ما سرباز هستیم و هر آنچه تحت امر رهبری است را باید دنبال کنیم.

وی همچنین با اشاره به توییت نتانیاهو مبنی بر اینکه «یکی از دلایلی که به ما جرأت حمله به ایران را داد، ناآرامی‌های خیابانی دی‌ ماه بود»، تصریح کرد: یک بُعد دیگر جنگ هم اقتصادی است و ما باید در این زمینه مقاومت خود را نشان دهیم. ما باید مقداری سطح توقع و خواسته‌های خود را کم کنیم تا با کمبود مواجه نشویم.

انتهای پیام