• یکشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405022715727

هشدار رسانه عبری درباره تمام شدن بودجه ارتش اشغالگر

هشدار رسانه عبری درباره تمام شدن بودجه ارتش اشغالگر

اسرائیل هیوم از یک بحران جدید در ارتش خبر داد که مربوط به تمام شدن بودجه ارتش رژیم صهیونیستی است.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» امروز (یکشنبه) با انتشار گزارشی، از وضعیت وخیم اقتصادی و نیروی انسانی ارتش رژیم به شدت انتقاد کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، این روزنامه عبری نوشت: یک بحران جدید برای اسرائیل ایجاد شده است. هنوز به نیمه سال ۲۰۲۶ نرسیده‌ایم و با این حال، بودجه ارتش اسرائیل (۱۱۱ میلیارد شِکِل) تمام شده است.

طبق نوشته این روزنامه صهیونیستی، این بدان معناست که ده‌ها تانک آسیب‌دیده، تعمیر نخواهند شد، آموزش‌ها و توانمندی‌های عملیاتی آسیب خواهند دید، ساختارهای نظامی و مواضع نیز آسیب می‌بینند و خطوط تولید صنایع نظامی در آستانه توقف هستند.

ارتش رژیم صهیونیستی پیام واضحی به سطوح سیاسی ارسال کرده است: یا باید عملیات‌ها را کاهش دهیم، یا نیروها را در لبنان، غزه، کرانه باختری و سایر جبهه‌ها کاهش دهیم و یا باید بودجه را به ۱۷۷ میلیارد شِکِل افزایش دهیم تا با عملیات‌ها همخوانی داشته باشد.

«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به احتمال زیاد روز سه‌شنبه جلسه‌ای فوری درباره این موضوع برگزار خواهد کرد تا راه‌حلی برای این بحران بیابد.

با توجه به اینکه اوضاع نیروی انسانی و بودجه نظامی ارتش رژیم صهیونیستی روز به روز در حال وخیم‌تر شدن است اما مقامات این رژیم بر ادامه جنگ پافشاری می‌کنند.

پیشتر رسانه‌های عبری گزارش دادند که ارتش اسرائیل در حال تجربه چیزی است که آنها آن را «فروپاشی نیروی انسانی» توصیف کردند، تحولی جدید که به گفته این رسانه‌ها، نشان‌دهنده بزرگی چالش‌های داخلی پیش روی نهاد نظامی اسرائیل در حال حاضر است، در بحبوحه آنچه آنها فقدان آگاهی عمومی از مقیاس این مشکل توصیف کردند.

انتهای پیام