• سه‌شنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۲۳:۰۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد مطلب: 1405022917573

کهگیلویه و بویراحمد در ۵ شاخص اصلی آموزش و پرورش بین ۳ استان برتر قرار دارد

کهگیلویه و بویراحمد در ۵ شاخص اصلی آموزش و پرورش بین ۳ استان برتر قرار دارد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در آخرین ارزیابی شورای معاونان وزارت آموزش وپرورش، استان کهگیلویه و بویراحمد در پنج شاخص اصلی در رتبه‌های یک تا سه کشور قرار گرفت که البته این جایگاه نباید کاهش پیدا کند.

اردشیر دهقان شامگاه سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت در جلسه روسای آموزش و پرورش ۱۳ شهرستان و منطقه استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: ۳.۶ میلیارد تومان اعتبار برای شاداب‌سازی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد در طرح شهید عجمیان درنظر گرفته شده که در آن هزار و ۳۰۰ کلاس درس رنگ‌آمیزی خواهند شد.

وی ادامه داد: یکی از بخش‌هایی که از آن غفلت شده است، ظرفیت تشکل‌های دانش‌آموزی به‌ویژه سازمان دانش‌آموزی است که به‌عنوان گل سرسبد این تشکل‌ها شناخته می‌شود اما متأسفانه اخیرا مورد بی‌توجهی واقع شده است.

دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اردوهایی که می‌توانند برای دانش‌آموزان جنبه تفریحی، تشکیلاتی و عمرانی داشته باشند باید رواج پیدا کنند که در این زمینه از مسئولین آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد می‌خواهیم با کمک گرفتن از طرفیت تشکل‌های دانش‌آموزی و انجمن اولیا و مربیان، برنامه‌های اینچنینی را گسترش دهند.

دهقان درمورد طرح شهید عجمیان عنوان کرد: اولویت این طرح مدارس شبانه‌روزی، حاشیه شهر و مدارس تخریبی و فرسوده هستند و فعالیت‌های آن نیز از ایزوگام و رنگ‌آمیزی تا دیوارنگاره را شامل می‌شود که امسال در این زمینه سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به استان کهگیلویه وبویراحمد تزریق شده است.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: ما با کمک‌هایی که دانش‌آموز را در مدرسه انگشت‌نما می‌کند، مخالفیم و برای جلوگیری از این موضوع، کارت نشاط دانش‌آموزی را ایجاد کرده‌ایم که در این زمینه مسئولین آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هم باید مثل سایر استانها پیگیری کرده و دانش‌آموزان بی‌بضاعت را شناسایی و ثبت‌نام کنند.

انتهای پیام