اعلام حمايت انجمن اسلامي مدرسين دانشگاهها از كانديداتوري دكتر معين معين: اگر در نظرسنجي اقبال به كانديداي اصلاحطلب ديگري باشد كناره ميگيرم
عصر روز چهارشنبه، اعضاي شوراي مركزي انجمن اسلامي مدرسين دانشگاهها با حضور در دفتر مركزي دكتر مصطفي معين، حمايت رسمي خود را از كانديداتوري وي اعلام كردند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به نقل از كميتهي اطلاعرساني دفتر مركزي دكتر معين، در اين ديدار علت تاخير در اعلام اين حمايت، تلاش شوراي مركزي اين تشكل بر رسيدن به اجماع در جبههي اصلاحات و در جمعبندي آراي اعضا در كل كشور بوده است.
اعضاي شوراي مركزي اين تشكل اصلاحطلب، حمايت خود را از «كانديداي اصلاحطلبان پيشرو»، يك حمايت يكپارچه و سراسري عنوان كردند.
معين در اين جلسه دربارهي موضعگيري اخيرش دربارهي نهضت آزادي كه پايبندي خود را به قانون اساسي اعلام كرده است و آنچه آن را واكنش غيرواقعبينانه به آن خواند، تاكيد كرد: رابطهي معنوي و مسووليتي من با امام(ره) براي همهي نزديكان و جامعه مشخص است و نيازي به توضيح من ندارد.
وزير مستعفي علوم با تاكيد بر ضرورت انتخاب روشهاي بهروز و علمي، بر بهكارگيري تفكر راهبردي در مديريت تاكيد كرد و گفت: گام اول در اين راه، شناخت واقعيتها و نقد آن و گام دوم، برنامهريزي راهبردي براي تحقق آرمانهاست.
وي در همين باره اضافه كرد: اگر در واقعيتها غرق شويم دچار يأس و انفعال و روزمرگي و از دست رفتن فرصتها خواهيم شد و اگر بدون شناخت واقعيتهاي تلخ و شيرين فقط به آرمانها بينديشيم دچار خيالپردازي و توهم خواهيم شد. بهترين راه جمع بين آرمانها و واقعيتها بر پايهي راهبردهاي مناسب است.
دكتر معين ادامه داد: بسياري از مباني اعتقادي و نظري ما امروز مورد توجه همهي دنياست و در حال حاضر نخبگان دنيا همان حرف را ميزنند. مثلا يونسكو امروز همان شعارهايي را ميدهد كه يك هزار سال قبل در آموزههاي قرآني و ادبيات ديني ما بر آن تاكيد شده است. ولي اگر من بخواهم امروز با همان زبان گذشته و با نقل سنتي حديث و موعظه حرف بزنم شايد اثرگذاري كمتري بهويژه در ميان جوانان داشته باشد.
وي بر تأسي از نظرات حضرت امام(ره) در اين باره تاكيد كرد و گفت: حضرت امام(ره) در آخرين سال زندگيشان بر اجتهادهاي جديد از دين بر پايهي زمان و مكان براي ادارهي درست جامعه تاكيد داشتند.
دكتر معين در مورد شيوهي پايبندي خود به قانون اساسي گفت: پايبندي من به قانون اساسي به اين معنا نيست كه نقدي بر آن نداشته باشيم، مگر قانون كتاب آسماني و قرآن است كه نقدناپذير باشد؟ طبيعي است كه با ساز و كارهاي قانوني و به رسميت شناختن حق انتخاب سرنوشت آحاد جامعه و احترام به افكار عمومي، قانون اساسي نيز قابل اصلاح خواهد بود.
معين كه كانديداي اصلاحطلبان پيشرو خوانده شده، در ادامه به اصلاح قانون اساسي در سال 68 با توجه به عملكرد 10 سالهي نظام اشاره كرد و ادامه داد: اگر امام (ره) رحلت نميكردند، شايد قانون اساسي به شيوهي بهتري نسبت به قانون اساسي فعلي اصلاح ميشد و مرزبندي روشني در ميان اركان قدرت و هماهنگي ساختاري قواي مختلف به نحو منطقي و عمليتري به تصويب ميرسيد. مطمئن باشيد كمك خواهم كرد قانون اساسي اصلاح شود.
كانديداي منتخب انجمن اسلامي مدرسين دانشگاهها تاكيد كرد: مجري قانون اساسي كه منتخب مستقيم مردم و مدافع حقوق اساسي آنان است نميتوانست مجري انتخابات مجلس هفتم باشد. انتخاباتي كه حق انتخاب مردم با دخالت و نظارت استصوابي شوراي نگهبان از آنان سلب شد. اگر من در اينباره زياد صحبت نميكنم به خاطر اين است كه مبادا از صحبتهاي من تخطئهي جناب آقاي خاتمي برداشت شود.
وي در اظهارنظري دربارهي شيوههاي مورد قبول براي رسيدن به اجماع در ميان گروههاي اصلاحطلب گفت: من به اجماع از طريق «تشكيل لوييجرگه» يا كدخدايي ريشسفيدان و يا اجماع گروههاي سياسي معتقد نيستم، اجماع بايد ملي باشد. معيار من اين است كه اگر در هر نظرسنجي علمي و بيطرفانه مشخص شود كه اقبال عمومي به سوي كانديداي اصلاحطلب ديگري است، در همان لحظه از كانديداتوري كناره ميگيرم.
دكتر معين تاكيد كرد: اگر غير از اين عمل كنم به معناي اين است كه از همان ابتدا به راي و نظر مردم معتقد نيستم و مطمئنا چنين فردي بعد از انتخابات و در زمان رياست جمهوري هم راي و نظر مردم را زير پا خواهد گذاشت.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات