/گزارش/ گرم شدن فعاليتهاي سياسي در دانشگاهها در آستانهي انتخابات
در حالي كه در آستانهي انتخابات آتي رياست جمهوري، فضاي فعاليتهاي سياسي در دانشگاهها تا چند روز اخير از سوي كارشناسان و فعالان دانشجويي نسبتا سرد ارزيابي ميشد، اما به نظر ميرسد تنور بحثهاي انتخاباتي در دانشگاهها در حال گرم شدن است.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين هفته برنامهي بحثهاي سياسي راجع به انتخابات آتي در دانشگاهها نسبت به هفتههاي گذشته افزايش چشمگيري نشان ميدهد.
رييس دانشگاه علم و صنعت ايران - كه امروز يكي از كانديداهاي رياست جمهوري در آن دانشگاه سخنراني و با دانشجويان جلسهي پرسش و پاسخ داشته است - به خبرنگار سياسي ايسنا گفت: بايد سعي شود محيط دانشگاهي كه داراي جو نخبگان كشور است فعال شود و آنها بتوانند نظرشان را بگويند.
دكتر «صالحي» افزود: حضور تشكلها و برگزاري جلسه باعث بروز جنبش و بالا رفتن مشاركت مردمي و كيفيت انتخابات ميشود و اميدوارم كه با توجه هر چه بيشتر دانشگاهيان، اين انتخابات در روند ادارهي كشور تاثيرگذار باشد.
همچنين دبير انجمن اسلامي دانشگاه اميركبير كه از فردا به مدت سه روز برنامهي بررسي انتخابات را برگزار ميكنند، در اينباره به خبرنگار سياسي ايسنا گفت: طبيعي است كه با نزديكتر شدن به زمان انتخابات، نفس برگزاري آن و حضور عدهاي به عنوان كانديدا كه در دانشگاه حساسيتي نسبت به آنها وجود دارد تشكلها سكوت نميكنند.
«مهدي حبيبي» اظهار داشت: بيشك اين انتخابات تاثيرات مهمي را در آيندهي سياسي كشور دارد و تشكلها در مقام روشنگري برنامههايي را براي انتخابات برگزار ميكنند.
«جلوخاني» عضو شوراي مركزي انجمن اسلامي دانشگاه تهران نيز كه تشكل متبوعش برنامههايي را براي بررسي انتخابات آتي دارد و در اين هفته يكي از كانديداها قرار است در آن حضور يابد، به خبرنگار ايسنا گفت: هر كانديدايي كه در راستاي اهداف و ارزشهاي مردم حركت كند مورد قبول مردم خواهد بود. اميدواريم در تحركات جديدي كه مشاهده ميشود حرف مردم گفته شود و با ثبتنام كانديداها مواضع آنها شفافتر از پيش بيان شود.
همچنين دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تربيت مدرس نيز كه امروز يكي از فعالان سياسي در اين دانشگاه به بررسي انتخابات پرداخته است، اظهار داشت: انتخابات رياست جمهوري به مرحلهاي رسيده كه كمكم وضعيت كانديداها مشخص ميشود و همين باعث تحرك و كنش در دانشگاههاست. دانشگاهها نيز قطعا رسالت خود را كه روشنگري و مرجعيت جامعه است انجام ميدهند.
«حسن خوشقلب» افزود: با فعال شدن تشكلها انتظار اين فعاليت حداقلي ميرفت ولي موج و فعاليت اصلي زمان قطعي شدن كانديداها و مشخص شدن نتيجهي بررسي تعيين صلاحيت كانديداهاست كه در صورت آزادي آن موج وسيعي دانشگاه را فرا ميگيرد.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه «دانشگاه رسالت خود را در انتخاب بالاترين مقام اجرايي كشور انجام ميدهد» بيان كرد: دانشگاه نقش نظارهگري را نميپذيرد و حداقل خواستهي ما آزادي انتخابات است.
وي گفت: ممكن است اين فعاليتها نوعي فضاسازي در جهت آزادي انتخابات باشد. همچنين اگر كسي از بين اين كانديداهايي كه تكثر فكري مختلفي دارند، توان رهبري فكري دانشگاه را داشته باشد طيف وسيعتر از موج ايجاد ميشود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات