نماينده مردم کرمانشاه در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه طي يک سال گذشته تحولي جدي در مجموعه جهاني بيستون رخ نداده، گفت: ما هم انتقاد جدي به مديريت گردشگري استان داريم.
جهانبخش اميني در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در کرمانشاه، با بيان اين مطلب گفت: متاسفانه تمام اعتبارات نيز بدون هدف هزينه ميشوند و برنامههاي ميراث فرهنگي نيز کاملا روزمره شده است.
وي با انتقاد از عملكرد مسولان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري استان، اضافه کرد: در چنين شرايطي خسارت مديريت راکد و ضعيف در امور ميراث فرهنگي و گردشگري را، مردم و استان کرمانشاه بايد بپردازند که لازم است که فکري جدي صورت بگيرد.
عضو هيات مديره فراکسيون گردشگري و ميراث فرهنگي کشور در ادامه ابراز داشت: در طول يک سالي که از جهاني شدن اين مجموعه تاريخي ميگذرد، بايد تحولاتي مناسب رخ ميداد که الان معرفي ميشد، اما متاسفانه چنين نيست.
اميني پيرامون مشکلاتي که در حال حاضر پيش روي بيستون وجود دارد، گفت: نبود مکان مناسب جهت اقامت گردشگران و توريستها حتي براي چند لحظه، وجود يک موزه در محوطه و راهنماياني براي معرفي آثار و همچنين فراهم بودن سرويسهاي بهداشتي مناسب و ... از جمله امکاناتي اوليهاي است که بيستون فاقد آنهاست.
وي افزود: پيشبيني ميشد که پس از جهاني شدن اين اثر، امکاناتي وسيع که پاسخگوي نياز بازديدکنندگان باشد در آن فراهم گردد، اما متاسفانه چنين نشد.
نماينده استان کرمانشاه در مجلس در رابطه با موانعي که باعث ايجاد چنين مشکلاتي ميشود، تصريح کرد: در استان از کارشناسان با تجربه و علاقمند هيچگونه استفادهاي نميشود.
اميني در خصوص اينکه شايد يکي از موانع کمبود اعتبار باشد، گفت : در سال 84 اعتبار خوبي به ميراث داده شد که بخشي از آن نيز به کرمانشاه اختصاص يافت، اما تحولي جدي و قابل توجهي رخ نداد.
عضو هيات مديره فراکسيون گردشگري و ميراث فرهنگي کشور در خاتمه گفت: حتي اگر مشکل ميراث فرهنگي استان اعتبار بود مسوولان ميتوانستند با همکاري و هماهنگي با نمايندگان و استفاده از رايزنيها در فصل بودجه، اقدماتي را جهت جذب اعتبارات بيشتر انجام دهند، اما تاکنون هيچ درخواستي از سوي مسوولان ميراث فرهنگي استان براي اين امر صورت نگرفته است.
انتهاي پيام
نظرات