• پنجشنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404082918713
  • خبرنگار : 50061

نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس تاکید کرد

تک‌نرخی شدن ارز عاملی برای افزایش منابع دولت

تک‌نرخی شدن ارز عاملی برای افزایش منابع دولت

ایسنا/قزوین نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی گفت: تک‌نرخی شدن ارز عاملی برای افزایش منابع ارزی در اختیار دولت و حمایت از فعالان اقتصادی است.

روح‌الله عباسپور،امروز پنجشنبه ۲۹ آبان در نشست با رئیس‌جمهور و فعالان اقتصادی استان، به بیان مطالبات کلیدی در حوزه‌های زیرساختی، منابع آب و صنعت پرداخت و خواستار صدور دستور اجرای پروژه راه‌آهن «آستارا-انزلی-رشت-قزوین-قم» شد.

وی گفت: حق‌آبه استان قزوین از سد طالقان ۲۶۰ میلیون مترمکعب است که اعطای آن محقق نشده است؛ همان‌طور که تأمین آب شرب تهران در اولویت قرار دارد و در صورت قطع حق‌آبه قزوین، باید راهکار اساسی برای مردم این استان اندیشیده شود.

نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: پیشنهاد می‌کنیم پساب قزوین، شهرهای صنعتی البرز و لیا به دشت تفتیده قزوین منتقل شود تا این دشت احیا شود؛ امری که رهبر معظم انقلاب نیز در سال ۸۳ بر آن تأکید داشتند.

وی خاطرنشان کرد: رشد صنعت در برنامه هفتم توسعه هشت درصد پیش‌بینی شده، اما در یک سال اخیر، رشد صنعت منفی سه درصد بوده که مستقیماً ناشی از ناترازی انرژی است. این ناترازی باعث کاهش سرمایه و فعالیت شرکت‌ها شده؛ به عنوان مثال، یکی از شرکت‌های فولادی تنها یک‌هشتم ظرفیت فعال بوده است که این امر به کاهش ارزآوری، صادرات، اشتغال و در نتیجه به افزایش قیمت ارز منجر شده است.

عباسپور از تأخیر در پرداخت تسهیلات حمایت از صنعتگران یا همان تبصره ۱۸ انتقاد کرد و گفت: هنوز بودجه سال ۱۴۰۲ پرداخت می‌شود، در حالی که بودجه سال ۱۴۰۴ هنوز تخصیص نیافته است.

نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ۶۰ درصد رکود صنایع کوچک به دلیل مشکل گردش مالی است، برای همین توجه جدی دولت و بانک مرکزی به این واحدها ضروری است.

عباسپور در پایان سخنانش بر توجه به معیشت مردم و توجه جدی به حقوق نظامیان و بازنشستگان تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha