• شنبه / ۱۴ مهر ۱۳۸۶ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8607-04830
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

عضو فراکسيون ميراث فرهنگي‌وگردشگري مجلس: *اقدامي براي رونق بخشيدن به بيستون انجام نمي‌شود *از پتانسيل‌هاي استان كرمانشاه براي جذب گردشگر استفاده نمي‌شود

عضو فراکسيون ميراث فرهنگي‌وگردشگري مجلس:
*اقدامي براي رونق بخشيدن به بيستون انجام نمي‌شود
*از پتانسيل‌هاي استان كرمانشاه براي جذب گردشگر استفاده نمي‌شود

يك عضو هيات‌ رييسه فراکسيون ميراث فرهنگي و گردشگري مجلس معتقد است با وجود پتانسيل‌هاي زياد گردشگري در استان کرمانشاه، اما متاسفانه اين استان در جذب گردشگر در رده‌هاي آخر کشور قرار دارد.

جهانبخش اميني ـ نماينده مردم کرمانشاه در مجلس ـ در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب افزود: پيگير رفع موانع پيش رو در بخش گردشگري در کشور و استان كرمانشاه هستيم اما بايد تحولي در ميراث فرهنگي صورت بگيرد و زمينه‌هاي جذب گردشگر فراهم شود.

وي در ادامه با بيان اين که وجود هشتمين اثر جهاني کشور در استان کرمانشاه مي‌تواند نقش موثري در جذب گردشگران داخلي و خارجي داشته باشد، گفت: متاسفانه از هنگام جهاني شدن بيستون هيچ اقدامي براي رونق بخشيدن به اين محوطه تاريخي انجام نگرفته و حتي امکانات اوليه مانند سرويس بهداشتي، مسير عبور مناسب و ... در اين محوطه براي گردشگران وجود ندارد.

نماينده مردم کرمانشاه در مجلس شوراي اسلامي در ادامه با اشاره به اين که وضعيت گردشگري در استان خوب نيست تصريح کرد: مديريت ميراث فرهنگي در استان دچار روزمرگي شده است و خلاقيتي از خود براي معرفي آثار تاريخي استان و جذب گردشگر نشان نمي‌دهد.

وي ادامه داد: با وجود همه انتقاداتي که نسبت به وضعيت گردشگري در استان انجام گرفته است اما هيچ پاسخي از سوي ميراث فرهنگي داده نشده است و اين نشان از درست بودن انتقادات است چرا که اگر خلاف اين موضوع بود حتما پاسخي داده مي‌شد.

اميني در ادامه با اشاره به وضعيت بيکاري در سطح استان كرمانشاه گفت: ميراث فرهنگي و گردشگري مي‌تواند نقش موثري در اشتغال‌زايي استان داشته باشد، امابه دليل بي‌تفاوتي و بي‌انگيزگي و پايين بودن آمار گردشگران در استان خيلي از امکانات گردشگر پذير نظير هتل و رستوران‌ها خالي است.

عضو هيات مديره فراکسيون ميراث فرهنگي و گردشگري مجلس در ادامه تصريح کرد: در بعضي از استان‌ها از کوچک‌ترين جاذبه براي جذب گردشگر و فروش صنايع دستي استفاده مي‌شود اما با وجود اثر جهاني بيستون و غار قوري‌قلعه و طاقبستان، گردشگران براي خريد صنايع دستي بايد با طي کردن مسير پر ترافيکي به مرکز شهر بروند در حالي که با اختصاص بازارچه‌اي در کنار آثار ياد شده مي‌توان نقش موثري در فروش و معرفي صنايع دستي استان داشت.

وي در پايان با اشاره به موانع پيش روي گردشگران در کشور گفت: نبود زيرساخت‌هاي حمل و نقل مناسب براي توريست‌هاي خارجي، تهيه بليط براي سفر به استان‌هاي مختلف و فعال نبودن آژانس‌هاي مسافرتي و کانون‌هاي سير و سياحت از مشکلاتي است که در تلاشيم هر چه سريع‌تر رفع شود تا جذب گردشگر در کشور به وضعيت بهتري دست پيدا کند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha