نخست وزیر سابق انگليس با حضور در کمیسیون تحقیق در مورد روابط سیاستمداران با روزنامهها و رسانهها در لندن، گفت: هيچ اعلام جنگي عليه مرداك رخ نداده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نوشته روزنامه ديلي ميل، این کمیسیون که توسط هیات تحقیق قاضی لوسون و به دنبال افشای ماجرای شنودهای تلفنی متعدد توسط روزنامه نگاران وابسته به رسانههای روپرت مرداک، غول رسانهاي جهان تشکیل شده، در حال حاضر سرگرم تحقیقاتی درباره ادعاهای مطرح شده در مورد روابط «نامناسب رسانهها با سیاستمداران و روزنامهنگاران انگليسي» است.
گوردون براون، نخست وزیر سابق انگليس در جلسه دادگاه به مواردی درباره نقض حریم شخصی خود توسط مطبوعات اشاره کرد. وي همچنین گفت که «رسانههای انگليسي، بهترین رسانهها در جهان هستند» اما در عین حال افزود: «یکی از مشکلات مطبوعات ما این است که حقایق و عقاید را با هم مخلوط میکنند.»
وي همچنين اظهار كرد كه مرداك در جلسه دادگاه قسم دروغ خورده است و وي هرگز عليه رسانههاي مرداك جنگي به راه نينداخته است. اين مقام انگليسي در ادامه روزنامه "سان" را به انتشار اخبار نامعتبر درباره جنگ افغانستان متهم كرد.
تاکنون ۱۱ تن در ارتباط با شنودهای غیرقانونی بازداشت شدهاند و پرونده کیفری ۵ تن از آنها توسط پلیس به دادستانی عمومی انگليس تحویل شده است.
گوردون براون، نخست وزیر سابق انگليس در جلسه دادگاه به مواردی درباره نقض حریم شخصی خود توسط مطبوعات اشاره کرد. وي همچنین گفت که «رسانههای انگليسي، بهترین رسانهها در جهان هستند» اما در عین حال افزود «یکی از مشکلات مطبوعات ما این است که حقایق و عقاید را با هم مخلوط میکنند.»
این سخنان براون اشارهای آشکار به دیدگاههای تونی بلر، از نخست وزیران سابق انگليس بود که وي هم دو هفته پیش در این جلسه حضور یافت. قرار است تعدادی دیگر از سیاستمداران از جمله اد میلیبند، رهبر حزب کارگر، جان میجر، از نخست وزیران سابق از حزب محافظهکار و دیوید کامرون، نخست وزیر فعلی در جلساتی که در روزهای آتی برگزار میشود، شرکت کنند.
جنجال بر سر بحران شنود تلفنی توسط روزنامهنگاران به بسته شدن روزنامه «اخبار جهان» به طرح سوالات اساسی تر درباره قوانین مطبوعاتی، مالکیت رسانهای، پلیس و رابطه میان سیاستمداران و روزنامهنگاران منجر شد.
انتهاي پيام
نظرات