• سه‌شنبه / ۳۰ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۹:۰۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91033017520

سردار نقدي: 1+5 بعد از قيام پانزده خرداد شكل گرفت/بايد "چمران‌وار" از مرز 1+5 عبور كنيم

سردار نقدي: 1+5 بعد از قيام پانزده خرداد شكل گرفت/بايد "چمران‌وار" از مرز 1+5 عبور كنيم

رييس سازمان بسيج مستضعفين با تاكيد بر لزوم توجه بيشتر به پيشرفت‌هاي علمي در كشور، تاكيد كرد كه اعضاي گروه 1+5 همان كشورهايي هستند كه در طول نيم قرن گذشته عليه اسلام فعاليت كرده‌اند.

رييس سازمان بسيج مستضعفين با تاكيد بر لزوم توجه بيشتر به پيشرفت‌هاي علمي در كشور، تاكيد كرد كه اعضاي گروه 1+5 همان كشورهايي هستند كه در طول نيم قرن گذشته عليه اسلام فعاليت كرده‌اند.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سردار محمدرضا نقدي در همايش بسيج اساتيد در سالن همايش‌هاي صدا و سيما، ضمن تجليل از مقام شهيد چمران اظهار كرد: امروز بايد "چمران‌وار" از مرز 1+5 عبور كنيم.

وي افزود: 1+5 از بعد از قيام پانزده خرداد و عليه اسلام شكل گرفته است و اين كشورها بر سر هر چيزي كه با يكديگر اختلاف داشته باشند، ولي بر سر مبارزه با اسلام متحدند. همه اين كشورها در جنگ تحميلي نيز دست داشتند و از منافقين و تروريست‌ها حمايت مي‌كردند. 1+5 پشتيبان تسليحاتي صدام در جنگ عليه كشورمان بود.

نقدي با بيان اينكه "امروز ترفندهاي غرب شكست خورده است و مستقيما جلو آمده‌اند"، ادامه داد: 1+5 يعني رويارويي ملتي آزاديخواه با تمام مستكبران جهان. البته اينها باز خودشان نيستند بلكه اجير شده صهيونيسم بين‌الملل و فراماسونرها هستند اما روزي خود اينها هم كنار مي‌روند و آن رويارويي سرنوشت‌ساز شكل مي‌گيرد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه "بسيج به خودي خود مربوط به هر صنفي كه باشد علامت پيشتازي و بن‌بست‌شكني و پايان‌ناپذيري است"، افزود: وقتي اين خصلت بسيجي با دانش و علم جمع شود، انتظارها را بيشتر مي‌كند و بايد منتظر اعجازها باشيم. امروز دنيا از پيشرفت‌هاي علمي كشور ما شگفت‌زده است اما با وجود اينها، اين درخور و در اندازه بسيج نيست.

وي با تاكيد بر اينكه "آنچه امروز بايد از استاد بسيجي انتظار داشت، شكستن مرزهاي دانش است"، گفت: اگر امروز پيشرفت‌هاي چشمگيري در عرصه‌هاي علمي داشته‌ايم، اين پيشرفت‌ها در عرصه‌هايي بوده كه قبلاً توسط كشورهاي ديگر فتح شده است. شكستن مرز دانش، كشف پديده‌هايي است كه تاكنون ناشناخته بوده است.

نقدي ادامه داد: انتظار از بسيجي، عبور مداوم از عصر دانش به عصري ديگر است و براي اينكه به اين نقطه دست پيدا كنيم ظرفيت‌هاي بالقوه بسياري در اختيار داريم. اگر بتوانيم از ظرفيت‌هايي كه انقلاب اسلامي براي جامعه علمي ما فراهم كرده است خوب استفاده كنيم، مي‌توانيم اين انتظار را محقق سازيم.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين تصريح كرد: خصوصيت ايمان، خصوصيت مهمي است كه هرقدر عمق بيشتري پيدا كند، اميد به شكوفايي علمي را افزايش مي‌دهد. دانش در دست خداست و به هركس بخواهد ارزاني مي‌كند. عبور از مرز دانش چيزي نيست كه در كلاس درس حاصل شود و شرايط ويژه‌اي مي‌طلبد كه در رأس آن مجاهدت است. شكستن مرزهاي دانش در پرتو جهاد علمي است.

وي با تاكيد بر اينكه "بايد در عرصه‌هاي علمي، اعتماد به نفس را افزايش دهيم"، اظهار كرد: اين مسأله يكي از نيازهاي بسيار ضروري است و آنچه ما تاكنون كسب كرده‌ايم، از اعتماد به نفس بوده است و كاري كه بسيج بايد انجام دهد، ترويج روحيه اعتماد به نفس است.

نقدي با بيان اينكه "براي شكستن مرزهاي دانش منابع ارزشمندي در اختيار داريم كه ديگران از آن محرومند"، گفت: امروز مي‌بينيم كه آموزه‌هاي غربي و نظريه‌هاي سياسي، اجتماعي و امنيتي آنها رنگ باخته و عملاً شكست خورده است. قدرت در كتابهاي علمي آنها به سه عنصر ثروت، سلاح و تبليغات متكي است و در همه اين عرصه‌ها در طول اين سي و سه سال دست بالاتر را داشته‌اند اما همواره از نظام جمهوري اسلامي شكست خورده‌اند و اين بدان معنا است كه قدرت بالاتري نيز وجود دارد كه هرچند تجربه شده اما تئوريزه نشده است و اگر اين موضوع تئوريزه شود خواهيم ديد كه شكست مرزهاي دانش نيز رخ مي‌دهد.

رييس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه "بايد در عرصه‌هاي مادي و فني نيز مرزها را پشت سر بگذاريم"، افزود: امروز بايد چمران‌وار وارد ميدان شويم و استادي كه مي‌خواهد چمران پرورش دهد بايد خود چمران‌وار پرورش يافته باشد. اگر روزي چمران، تحريم‌هاي نظامي را مي‌شكست و از مرز آنها عبور مي‌كرد، چمران امروز بايد از مرز 1+5 عبور كند. اگر نفت ما را تحريم كرده‌اند بايد بدانيم كه اولين مشكل اقتصاد ما نفت‌محوري است و بايد اين خط شكسته شود. ما مي‌توانيم اقتصاد بدون نفت داشته باشيم كه بسيار شكوفاتر از اقتصاد فعلي باشد.

وي با انتقاد از صادرات نفت خام اظهار كرد: تمام امكانات براي اينكه ما نفت خام خود را پرورش دهيم و به صورت محصولات تمام شده تبديل كنيم، فراهم است و تنها نياز به برنامه‌ريزي، مديريت و همت دارد.

نقدي در پايان اظهار كرد: حلقه‌هاي علمي كه شكل گرفته، اقدام بسيار مفيد و مهمي است كه ما را از مدرك‌محوري به سوي علم‌محوري مي‌برد و در چنين فضايي ما مي‌توانيم شكست مرزهاي علمي را شاهد باشيم. بنابراين بايد انجمن‌هاي علمي و پژوهشكده‌ها را تقويت كنيم تا روزي شاهد ظهور ابن‌سيناها و رازي‌هاي ديگر باشيم.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha