• پنجشنبه / ۲۹ تیر ۱۳۹۱ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91042917819
  • خبرنگار : 71038

/دهمين اجلاس گراميداشت روز جهاني مساجد/

رييس مركز رسيدگي به امور مساجد: برنامه‌اي براي ارتقاء مساجد به سطح مطلوب تهيه كرده‌ايم

رييس مركز رسيدگي به امور مساجد: برنامه‌اي براي ارتقاء مساجد به سطح مطلوب تهيه كرده‌ايم

رييس مركز رسيدگي به امور مساجد پيشنهاد داد كه هيات دولت جلسه‌اي را به موضوع مساجد اختصاص دهد و در اين جلسه وزرا و معاونان رييس‌جمهور درباره مساجد و كارهايي انجام دهند و يا انجام داده‌اند، گزارش بدهند.

رييس مركز رسيدگي به امور مساجد پيشنهاد داد كه هيات دولت جلسه‌اي را به موضوع مساجد اختصاص دهد و در اين جلسه وزرا و معاونان رييس‌جمهور درباره مساجد و كارهايي انجام دهند و يا انجام داده‌اند، گزارش بدهند.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين حاج‌علي‌اكبري در دهمين اجلاس گراميداشت روز جهاني مساجد و اختتاميه دهه تكريم و غباررويي مساجد با اشاره به فلسفه نامگذاري روز جهاني مساجد گفت: اين نامگذاري در واقع فرصت مناسبي است كه به نقش مساجد در تمدن اسلامي و لزوم توجه جامعه مسلمانان به مسجدي كه مورد تاكيد اسلام است، پرداخته شود و همچنين فرصت خوبي است كه مساجد جهان اسلام دست به دست هم بدهند و شبكه گسترده‌اي را ايجاد كنند.

وي با اشاره به برخي حمله‌هايي كه به مساجد در نقاط مختلف جهان صورت مي‌گيرد، گفت: حق اين است كه شبكه گسترده مساجد جهان اسلام به خروش بيايند و از طرف ديگر بايد توجه داشت كه اين حملات مذبوحانه نشان‌دهنده نقش مساجد است. آنها فهميده‌اند كه منشاء بيداري اسلامي و اين حركت گسترده از مساجد است.

رييس مركز رسيدگي به امور مساجد با اشاره به برگزاري اجلاس علماي بيداري اسلامي و مساجد كه در زمستان سال جاري برگزار خواهد شد، گفت: ما در مركز رسيدگي به امور مساجد برنامه‌اي را براي ارتقاء مساجد به سطح مساجد طراز و مطلوب تهيه كرده‌ايم و در واقع معتقديم كه نگاه ما بايد نگاه راهبردي مبتني بر اصول و توجه به مباني و داشتن نقشه راه باشد و در اين راستا برنامه‌اي دو ساله در ذيل 7 راهبرد تعريف كرده‌ايم كه اجراي آن نيز آغاز شده است.

حاج‌علي‌اكبري در تعريف راهبرد هفت‌گانه مورد اشاره گفت: راهبرد اول، توانمندسازي مديريت مساجد با محوريت امام جماعت مساجد است. محور دوم، شبكه‌سازي و ايجاد هم‌افزايي بين مساجد و تعريف همكاري بين مساجد است. فرهنگ‌سازي، الگوسازي، جوان‌سازي و ايجاد نشاط و جاذبه در مساجد، هماهنگ‌سازي نهادهايي كه به نوعي با مساجد در ارتباط هستند و همچنين تقويت مركز امور مساجد در راستاي تحقق اين اهداف نيز از ديگر راهبردهاست.

وي در پايان خاطرنشان كرد: ما اين برنامه را آغاز كرده‌ايم و بخشي از كارها از برنامه جلوتر و بخشي نيز عقب‌تر است. ان‌شاءالله با تخصيص بودجه مركز، اين كارها را سريع‌تر دنبال مي‌كنيم.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha