محققان واکسنی ساختهاند که بتوان با استفاده از آن سرطان پوست و بیماریهای التهابی را درمان کرد.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، محققان اعلام کردند: آزمایش بالینی واکسنی برای درمان ملانوم، وخیمترین سرطان پوست را آغاز کردهاند.
واکسنهای مورد استفاده امروزی نیازمند برداشتن، برنامهریزی مجدد و معرفی دوباره سلولهای ایمنی بدن است. این واکسن با استفاده از یک اسفنج دیسک مانند کوچک و از پلیمرهای مورد تایید وزارت غذا و دارو آمریکا ساخته شده است.
محققان اظهار کردند: این اسفنج به اندازه ناخن است و زیر پوست کاشته میشود. طراحی آن بهگونهای است که سلولهای سرطانی را شناسایی کرده و از بین میبرد و سلولهای ایمنی بدن باقی میمانند.
محققان افزودند: هرچند این واکسن برای درمان سرطان پوست طراحی شده است اما امیدوارند در موارد دیگر بیماریهای سرطان نیز قابل استفاده باشد.
براساس تحقیقات دانشمندان که در سال 2009 در نشریه علوم پزشکی منتشر شده بود محققان دریافتند با دو دوز از این واکسن در 50درصد از موشها به طورکلی تومور از بین میرود.
دیوید درانوف، سرپرست این تحقیق از دانشکده هاروارد و دانا فاربر از مرکز ایمنشناسی سرطان اظهار کردند: به ندرت تکنولوژی جدید در آزمایشگاه و آزمایش کلینیکی بر روی انسان انجام میشود و ما از نتایج این آزمایش بسیار خرسندیم و انتظار میرود تا سال2015 به نتایج ارزیابی ایمنی این واکسن دست یابیم.
انتهای پیام
نظرات