• سه‌شنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۲ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 92101709462
  • منبع : نمایندگی لرستان

مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی لرستان خبر داد:

برخورد با خبازی‎هایی که از آردهای مصوب استفاده نکنند

برخورد با خبازی‎هایی که از آردهای مصوب استفاده نکنند

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی لرستان گفت: جهت حفظ ارزش غذایی نان‎ها درصد سبوس‎گیری کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی لرستان گفت: جهت حفظ ارزش غذایی نان‎ها درصد سبوس‎گیری کاهش یافته است.

فرشاد بهاروند در گفت‎وگو‌ با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، بیان کرد: هرچه سبوس‎گیری آرد بیش‎تر باشد آرد سفیدتر و شیرین‎تر می‎شود که در مقابل از کیفیت غذایی آن نیز کاسته می‎شود.

وی اضافه کرد: با آزاد شدن خرید آرد، کارخانجات برای اینکه تولیدشان بیش‎تر به فروش برسد، درصد سبوس‎گیری را به 23 درصد به بالا نیز رساندند که به میزان قابل توجهی کیفیت نان نیز پایین آمد.

مهندس بهاروند ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای سلامت میزان این سبوس‎گیری‎ها برای آرد خام روستایی و نان سنگک به هفت تا 10 درصد، نان بربری به 18 درصد و آرد سایر نان‎ها به خاطر اینکه طعم و عطر مطبوعی داشته باشند به بین 12 تا 15 درصد رسیده، اما بیش‎تر از آن ممنوع است.

مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی لرستان افزود: چنانچه خبازی‎ها از آردی به غیر از این مقدار سبوس استفاده کنند با آنها برخورد جدی صورت می‎گیرد، با توجه به اینکه بیش‎ترین مصرف نان در استان صورت می‎گیرد، برای همین ارزش غذایی آرد از اهمیت زیادی برخوردار بوده و باید میزان آن به طور مستمر پیگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha