• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 93032714866
  • منبع : نمایندگی مازندران

صالحی امیری: در دولت گذشته درک روشنی از گفتمان وجود نداشت

صالحی امیری: در دولت گذشته درک روشنی از گفتمان وجود نداشت

مشاور رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه‌های ملی ایران، یکی از نقدهای عمده به دولت قبل را این مسأله عنوان کرد که فاقد گفتمان بوده و درک روشنی از گفتمان در دولت گذشته وجود نداشته است.

مشاور رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه‌های ملی ایران، یکی از نقدهای عمده به دولت قبل را این مسأله عنوان کرد که فاقد گفتمان بوده و درک روشنی از گفتمان در دولت گذشته وجود نداشته است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه مازندران، نخستین همایش گفتمان اعتدال با حضور رضا صالحی امیری مشاور رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه‌های ملی ایران، ناصرالدین علی تقویان مدیرکل برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عادل دلاورنژاد مدیر گروه سیاست‌گذاری گروه هنر و رسانه وزارت علوم، فخرالدین اصغری آقمشهدی رئیس دانشگاه مازندران، اعضای هیأت علمی و با مشارکت دانشگاه‌های دولتی در تالار اجتماعات دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد.

مشاور رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در این همایش اظهار کرد: عمده نقدی که به دولت گذشته وارد است، فاقد گفتمان بودن آن است زیرا هیچ درک روشنی از گفتمان در دولت گذشته وجود نداشت.

صالحی امیری بهترین فضا برای تبیین اعتدال را فضای دانشگاهی عنوان کرد و گفت: اهداف گفتمان اعتدال در حال جمع‌آوری در سطح کشور است و ما برای پیدا کردن این اهداف از 30 نفر از استادان و جامعه‌شناسان زبده دانشگاه‌های سراسر کشور در لوای یک مجموعه راهبردی استفاده کرده‌ایم.

مشاور رئیس‌جمهور در ادامه افزود: مقالات و نوشته‌های اساتید کشور تا پایان شهریور در 5 تا 10 جلد به صورت کتاب در اختیار تمامی دانشگاه‌های کشور قرار می‌گیرند و امیدوارم که خارج از هیاهوی سیاسی، واژه و رفتار اعتدال را نهادینه کنیم.

وی با اشاره به اینکه "سکوت ملت ایران در انتخابات 92 به فریاد تبدیل شد"، به تبیین چالش‌های موجود در انتخابات ایران پرداخت و اظهار کرد: نهادینه شدن تفکر جریان سالار بر اساس قیمومیت بر مردم، غیرقابل پیش‌بینی بودن جامعه ایران، نظام تبلیغات مبنی بر برانگیختگی احساسات، فقدان قانونمندی و اخلاق‌مداری در تبلیغات انتخاباتی، فقدان و ناکارآمدی نهادهای مدنی غیردولتی، ابهام در سازوکار دخل و خرج انتخابات و عدم شفاف‌سازی، ابهام در تعریف نقش سیاست‌گذار، ناظر و مجری در انتخابات، ضرورت رسیدگی به شکایات و ابهامات در انتخابات، ضرورت بازتعریف کاندیداتوری و کاندیدا در انتخابات، بازنگری از استفاده از منابع دینی و شخصیت‌های قدسی در تبلیغات انتخاباتی، ضرورت معرفی تیم اصلی کاندیداهای ریاست جمهوری، استفاده از سازوکار نظام دیجیتال و کارت الکترال برای کاهش مداخله دست در انتخابات، ضرورت پیگیری شعارهای انتخاباتی، استفاده از سازوکارها و تجربه کشورهای دنیا برای تعیین کابینه از آسیب‌های انتخابات کشور ماست که باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.

صالحی امیری در پایان از برگزاری همایش ملی گفتمان اعتدال در تهران، در مهرماه سال جاری خبر داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha