معاون مهندسی و عمران ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از شناسایی 24 سازهی دریایی بدون مجوز و ثبت 80 سازهی دریایی شناسنامهدار در سواحل این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی خلیجفارس، «عباس کمالی» در اینباره اظهار کرد: طبق مصوبهی شورای عالی معماری و شهرسازی از ابتدای سال، همهی استانهای ساحلی کشور ملزم به داشتن طرح یکپارچهسازی مطالعات سواحل هستند.
وی افزود: این مطالعات در قالب تدقیق طول سواحل هماکنون در استان هرمزگان در حال انجام است که به موجب آن طول دقیق سواحل اندازهگیری شده در این استان، 2238 کیلومتر محاسبه شده است.
80سازهی دریایی شناسنامهدار، 24 سازهی بدون مجوز
معاون مهندسی و عمران ادارهکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون با صدور دو مجوز موافقت اولیه ساخت و بهرهبرداری سازه و تأسیسات دریایی، تعداد سازههای دریایی شناسنامهدار در هرمزگان به 80 فقره رسیده است.
کمالی از شناسایی 24 سازهی دریایی بدون مجوز در سواحل این استان خبر داد و از مالکان سازههای غیرمجاز خواست تا پایان سال نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: موارد صنعتی، تجاری، مسافری، نفتی، صیادی و چند منظوره از جمله کاربریهای سازهها در بخش ساخت و سازهای ساحلی بشمار میرود.
صدور مجوز ساخت و ساز دریایی رایگان است
معاون مهندسی و عمران ادارهکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از آمادگی این ادارهکل برای اعطای مجوز به سرمایهگذاران جهت ساخت و سازهای دریایی خبر داد و گفت: متقاضیان میتوانند با درخواست کتبی موارد مدنظر به ادارهکل بنادر و دریانوردی و پر کردن چک لیستها و فرمهای مربوطهی ادارهی مهندسی و سواحل این ادارهکل، برای سرمایهگذاری اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه پس از تکمیل مدارک، کمیتهی صدور مجوز سازمان بنادر و دریانوردی با انجام امکانسنجیهای زیستمحیطی، فنی مهندسی و کاربری حداکثر یک ماهه مجوز را صادر میکند، افزود: بابت این صدور مجوز مبلغی از سرمایهگذار اخذ نمیشود.
دعوت از پژوهشگران هرمزگان برای شرکت در همایش ICOPMAS 2014
«محمدجواد رستگاری» رئیس ادارهی مهندسی سواحل و بنادر ادارهکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نیز از برگزاری یازدهمین همایش بینالمللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی (ICOPMAS 2014 )در آذرماه در تهران خبر داد و گفت: پژوهشگران و دانشجویان استان هرمزگان میتوانند تا 19 تیرماه چکیدهی مقالات خود را در خصوص نواحی ساحلی فرصتها و چالشها ارائه دهند.
وی خاطرنشان کرد: این همایش دوسالانه فرصتی برای بحث و تبادل نظر میان متخصصان دستاندرکاران مهندسی سواحل، بنادر و سازههای دریایی کشور بمنظور ساخت سازههای زیست محیطی، ایمن و مستحکم در دریا و ساحل محسوب میشود.
انتهای پیام
نظرات