پنجمین دوره مدرسه تابستانی پژوهشگاه رویان با هدف ارتقای سطح علمی کشور و تبادل دانش و با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، با همت و تلاش پژوهشگاه رویان و حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی، پنجمین دوره مدرسه تابستانی با حضور استادان برجسته جهانی و داخل کشور، دکتر محمد واسعی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و حضور پررنگ دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با "سلول های بنیادی" افتتاح شد.
بر اساس این گزارش، ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلول های بنیادی معاونت علمی ریاست جمهوری، دانشگاه علم و فرهنگ و بانک خون بند ناف حامیان اصلی پنجمین دوره مدرسه تابستانی رویان هستند. این دوره با تلاش های بسیار دکتر بهاروند، رئیس پژوهشکده سلولهای بنیادی این پژوهشگاه برگزار میشود.
پنجمین مدرسه تابستانی بین المللی پژوهشگاه رویان با هدف آموزش زیست شناسی تکوین و سلولهای بنیادی و آشنا کردن دانشجویان رشته های مختلف علوم زیستی و پزشکی در مرداد ماه امسال به مدت شش روز (11 تا 16 مرداد ماه) در حال برگزاری است.
در چهار دوره پیاپی مدرسه تابستانی از سال 1389 تا 1392 به طور متوسط بین 200 تا 400 دانشجوی علاقهمند فعالانه شرکت کرده وحضور گسترده و رو به افزایش دانشجویان و علاقهمندان بازگوی موفقیت مدرسه تابستانی در این سالها است.
همچنین این دوره از مدرسه تابستانی با حضور سه نفر از استادان بین المللی از کشورهای آلمان، بلژیک و اسپانیا در پژوهشگاه رویان برگزار می شود و برای اولین بار ساعات مشخصی از برنامه به گروههای جنین شناسی، ژنتیک، زیست شناسی تکوینی، سلول های بنیادی و گروه بیوتکنولوژی جانوری پژوهشگاه رویان تخصیص یافته است.
در پنجمین مدرسه تابستانی پژوهشگاه رویان مباحث روز دنیای علم در زمینه زیست شناسی تکوینی و سلول های بنیادی مطرح شده و به بحث و گفت وگو گذاشته می شود.
بر اساس این گزارش، القا پرتوانی: بازبرنامه ریزی سلولی و طب ترمیمی، سلول های بنیادی بالینی، مطالعه پرتوانی در موجود زنده و پلاناریا به عنوان مدل مناسب برای مطالعه مکانیسم ترمیم و اساس ترمیم در پلاناریا از جمله عناوین مطرح شده در این دوره از مدرسه تابستانی است.
سلولهای بنیادی سرطانی: حقیقت یا افسانه؟، مقدمه ای بر همانندسازی: چالشهای موجود در حیوانات و انسان و همانندسازی بین گونهای در حیوانات و انسان و مباحث به روز علم ژنتیک و جنین شناسی از دیگر عناوین مورد بحث پنجمین دوره تابستانی رویان است.
جامعه هدف در این دوره تمام دانشجویان و فارغ التحصیلان رشتههای زیست شناسی و گرایشهای مختلف علوم زیستی و پزشکی است.
انتهای پیام
نظرات