رییس اسبق سازمان تربیت بدنی عملکرد وزارت ورزش و جوانان را عادی توصیف کرد.
مصطفی هاشمی طبا در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، درباره عملکرد وزارت ورزش و جوانان در دولت تدبیر و امید گفت: در مدتی که از آغاز کار وزارت ورزش می گذرد ما شاهد روند کاری کاملا عادی در این وزارت خانه بودیم. اگر قرار باشد تحلیلی هم انجام شود باید برنامه ها و شاخص های مورد توجه وزارت خانه اعلام شود و براساس آن عملکرد وزیر مورد ارزیابی قرار بگیرد.
او با تاکید براینکه برنامه اجرا شده جدیدی را در وزارت ورزش مشاهده نکرده است، تصریح کرد: برنامه خاص و متفاوتی را در وزارت ورزش ندیده ام که با دوره های پیش این وزارت خانه فرق داشته باشد؛ حتی درباره ساخت وسازها. یکی از دلایل آن هم این است که مشکلات مالی وجود دارد و وقتی هم اعتبارات کم می شود نمی توان کار خوبی را انجام داد. در زمانی که ما کار می کردیم برنامه هایی مثل "آموزش های سراسری"، "مراکز ورزشی قهرمانی" ، "طرح 1377 سالن ورزشی " و " آکادمی های المپیک" را تنظیم واجرایی کردیم اما در حال حاضر هیچ یک از این برنامه ها را مشاهده نمی کنم.
هاشمیطبا در ادامه افزود: آقای مناف هاشمی معاون مالی وزارت ورزش و جوانان خیلی شفاف اعلام کرده اند که اعتبارات وزارت خانه کم است اما آنها برای برطرف شدن این مشکل ابتکاراتی را انجام می دهند و حتی از مجلس و نمایندگان هم درخواست کردند که کارهای لازم را در لایحه بودجه و قوانین انجام بدهند. به احتمال زیاد هم از حدود 3500 طرح ورزشی، وزارت می تواند حدود 50 طرح را تا آخر سال به پایان برساند.
او درباره تفاوت عملکرد وزارت ورزش فعلی با دورههای گذشته گفت: در تمام دوران ها ما در فدراسیون ها شاهد نوساناتی بوده ایم و همیشه نتایج خوب و بد وجود داشته است. آنچه که دارای اهمیت است این که در دولت های نهم ودهم برنامه های ورزشی دولت خوب نبوده است. در تمامی دولت های گذشته حضور برخی از مربیان و ورزشکاران باعث شد که تیم های ایران در رقابت های بین المللی حضور خوبی داشته باشند، بنابراین این نوسانات مثبت یا منفی را نمی توان به پای عملکرد وزارت ورزش گذاشت.
رییس اسبق سازمان تربیت بدنی درباره تعامل وزارت ورزش با فدراسیون ها اظهار کرد: اشکالی که در وزارت ورزش وجود دارد این است که خیلی به دنبال فدراسیون هاست و دلیل آن هم آئین نامه ای است که به نظرم برای ورزش ایران یک سم است. بارها گفته ام که وزارت ورزش و جوانان باید فدراسیون ها را خصوصی تلقی کند و اجازه بدهد فدراسیون ها با مجامع خودشان کار کنند و وزارتخانه نیز با اداره کل استان ها بیشتر تعامل کند.
هاشمی طبا در پایان گفت: اعتقاد همیشگی من این است که مدیریت باید تحول آفرین باشد و این می تواند معانی مختلفی را داشته باشد و ازنظر من در این وزارتخانه تحول پذیری کمی را دیده ام. دلیل خیلی از نقاط ضعف ها می تواند مشکلات مالی هم باشد.
انتهای پیام
نظرات