معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: چاقی و اضافه وزن به افزایش بیش از حد بافت چربی در بدن گفته میشود و بصورت کلی زمانی ایجاد میشود که میزان انرژی دریافتی بیش از میزان انرژی مصرفی باشد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقهی سیستان و بلوچستان، «طباطبایی» افزود: اضافه وزن و چاقی و بیماریهای تهدیدکنندهی سلامت ناشی از آن امروز بعنوان یک مشکل بهداشتی در جامعه مطرح است.
وی ادامه داد: مهمترین علت بروز چاقی در سالهای اخیر کاهش فعالیت فیزیکی است، فعالیت فیزیکی و ورزش باعث افزایش سوخت و ساز بدن و افزایش مصرف انرژی میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: سبک زندگی و تغذیه نامناسب از جمله دریافت زیاد کربوهیدرات ساده مثل برنج و نانهای بدون سبوس و مصرف زیاد چربی به خصوص چربیهای اشباع و کمتحرکی موجب بروز چاقی، اضافه وزن و بیماریهای مزمن مثل دیابت، بیماریهای قلبی - عروقی و... شده است.
طباطبایی گفت: در سالهای اخیر بهعلت شهرنشینی و تمایل افراد به مصرف غذاهای آماده که حاوی مقادیر زیادی چربی و کربوهیدرات ساده هستند به اضافه وزن و چاقی در سطوح مختلف جامعه خصوصاً در کودکان و دانشجویان منجر شده است.
وی توصیه کرد: دو اصل تعادل و تنوع را در رژیم غذایی روزانه رعایت کرده و با مصرف بیشترمیوهها و سبزیجات و گنجاندن ورزش و پیادهروی در برنامهی روزانه سلامت خود را تضمین کنند.
انتهای پیام
نظرات