• سه‌شنبه / ۶ آبان ۱۳۹۳ / ۰۱:۱۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93080602727
  • خبرنگار : 71456

ابداع آزمایش خانگی جدید، انقلابی در غربالگری سرطان روده بزرگ

ابداع آزمایش خانگی جدید، انقلابی در غربالگری سرطان روده بزرگ

با آزمایش خانگی جدید دانشمندان آمریکایی، میلیون‌ها نفر که از غربالگری سرطان روده بزرگ اجتناب می‌کنند، می‌توانند با استفاده از آزمایش خانگی جدید این عمل را انجام دهند.

با آزمایش خانگی جدید دانشمندان آمریکایی، میلیون‌ها نفر که از غربالگری سرطان روده بزرگ اجتناب می‌کنند، می‌توانند با استفاده از آزمایش خانگی جدید این عمل را انجام دهند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، آزمایش جدید، غیرتهاجمی بوده و به آمادگی خاصی برای انجام آن نیاز نیست. این نخستین آزمایشی است که دی‌ان‌ای مرتبط با سرطان را در مدفوع جست‌وجو می‌کند.

سازمان غذا و داروی امریکا این آزمایش را ماه گذشته تایید کرد و در کلینیک مایو در مینه‌سوتا یعنی محل طراحی آن، تجویز می‌شود. به زودی آزمایش جدید در سراسر آمریکا به کار خواهد رفت.

بسیاری از آزمایش‌های کنونی در جستجوی خونی هستند که نشان‌دهنده تومور باشد اما شیوه Cologuard این کار را انجام می‌دهد و علاوه بر آن، دی‌ان‌ای را هم شناسایی می‌کند که می‌تواند نشانه‌ای از سرطان یا رشد پیش‌از سرطان موسوم به «پلیپ» باشد. در این جا، افراد نمونه‌ای از مدفوعشان را به آزمایشگاه می‌فرستند و این نمونه در آنجا بررسی می‌شود.

در صورت مثبت‌بودن نتیجه آزمایش، گام بعدی کولونوسکوپی تشخیصی است که در آن، لوله باریکی به همراه یک دوربین ریز از میان روده بزرگ عبور داده می‌شود، پلیپ می‌تواند برداشته و برای امکان وجود سرطان بررسی شود. این عمل می‌تواند از سرطان جلوگیری کند و نه این که فقط آن را شناسایی کند.

در حال حاضر، آزمایش Cologuard به عنوان جایگزینی برای کولونوسکوپی بازاریابی می‌شود. در پژوهشی وسیع، این شیوه با یکی از آزمایش‌های قدیمی‌تر بر روی خون مدفوع مقایسه و مشخص شد شیوه جدید 92 درصد سرطان‌های روده بزرگ و 42 درصد رشدهای پیش‌سرطانی پیشرفته را تشخبص داد و این موضوع در مقایسه با 74 درصد تشخیص سرطان و 24 درصد رشد پیش‌سرطانی آزمایش قدیمی‌تر جالب توجه بود.

با این حال، بهای آزمایش ابداعی 599 دلار اعلام شده و این میزان در مقایسه با آزمایش‌های خونی کنونی با هزینه 25 دلار قابل‌توجه است.

سرطان روده بزرگ، دومین سرطان مرگبار در آمریکا و چهارمین سرطان کشنده در جهان به شمار می‌آید و بیش از 143 هزار مورد جدید و 52 هزار مرگ در سال جاری میلادی در این کشور انتظار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha