رئیس مرکز فوریتهای پزشکی ساوه گفت: تلفات جادهای به مثابه وقوع زلزلههای تدریجی است و به نوعی همواره زلزله بم در جادهها را شاهد هستیم.
محمد قربانلی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه مرکزی، اظهارکرد: براساس آمارهای اعلام شده سالانه بالغ بر 20 هزار نفر در حوادث جادهای جان خود را از دست میدهند و این نشان از آمار بالای حوادث ترافیکی دارد.
وی اضافهکرد: 90 درصد مرگومیر حوادث ترافیکی مربوط به کشورهای در حال توسعه است و دومین عامل مرگ و میر در کشور ما نیز حوادث ترافیکی هستند. 77 درصد فوتیهای ناشی از حوادث ترافیکی کشور را مردان، 40 درصد رانندگان و 60 درصد را عابران تشکیل میدهند.
به گفته وی، بیشترین عامل تصادفات، عدم رعایت نکات ایمنی و فرهنگ پایین رانندگی در بین مردم است که متولیان امر نسبت به افزایش آگاهی مردم و اطلاعرسانی در این خصوص باید تلاش کنند.
وی ادامه داد: اقدامات انجام شده در سالهای گذشته برای کاهش حوادث ترافیکی بسیار مؤثر بوده اما کافی نیست که امیدواریم با برنامهریزیهای جدید بتوان این روند کاهشی را ادامه داد.
قربانلی با اشاره به حجم تردد خودروها در محورهای مواصلاتی شهرستان ساوه اظهارکرد: محورهای مواصلاتی این شهرستان به دلیل قرار گرفتن در کریدور شرق به غرب کشور از پرترددترین محورهای مواصلاتی کشور هستند و باید آمادگی لازم در شهرستان ساوه همواره در خصوص مواجهه با حوادث جادهای حفظ شود.
وی با بیان آمار سوانح و تلفات جادهای شهرستان ساوه امسال نیز گفت: امسال 1340 مورد مأموریت توسط مرکز فوریتهای پزشکی انجام شده که در نتیجه آن 1571 مصدوم به بیمارستان اعزام شدهاند که 44 مورد آن منجر به فوت شده است.
به گزارش ایسنا، 14 تا ۲۵ آبانماه به عنوان دهه «ایمنی راهها و مسئولیت ما» نامگذاری شده است.
انتهای پیام
نظرات