• جمعه / ۷ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1404090704067
  • خبرنگار : 71451

امیر سرتپ آراسته؛

فرماندهان شهید جنگ ۱۲ روزه الگوهای راستین ادامه راه جهاد هستند

رئیس هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی گفت: وفاداری به ولایت فقیه و اجرای فرمان‌های ولی امر مسلمین، رمز پیروزی ما در تمام میادین بوده و خواهد بود.

به گزارش ایسنا،  امیر سرتیپ ناصر آراسته که پنجشنبه در مراسم بیست و چهارمین دوره تئوری معارف جنگ سپهبد شهید علی صیاد شیرازیسخن می‌گفت به فرمایشات امام خمینی (ره) درباره مقاومت در برابر دشمنان اشاره کرد و گفت: امروز با تأسی از شهدا و فرماندهان بزرگی همچون شهید صیاد شیرازی و شهید فلاحی آمادگی کامل داریم تا در برابر هرگونه تجاوزی، پاسداری از ارزش‌های انقلاب و امنیت کشور را به جان بخریم.

رئیس هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی با گرامیداشت یاد و خاطره همه سرداران و فرماندهانی که در طول دفاع مقدس و همچنین دفاع مقدس ۱۲ روزه اخیر به شهادت رسیدند، افزود: این فرماندهان مخلص و انقلابی، الگوهای راستینی برای ادامه راه جهاد هستند.  

وی تاکید کرد: وفاداری به ولایت فقیه و اجرای فرمان‌های ولی امر مسلمین، رمز پیروزی ما در تمام میادین بوده و خواهد بود. دشمنان با هر جنگی که به ما تحمیل کنند در نهایت به شکست و نابودی خود اعتراف خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha