معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه سمنان با بیان اینکه یکی از برنامههای تحول در نظام سلامت خدمت رسانی به مردم در حاشیه شهرها و سکونتگاههای غیر رسمی است، از ارتقاء شاخصهای سلامت در محلات حاشیه نشین شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان خبر داد و گفت: خوشبختانه وضعیت شاخصهای بهداشتی در مناطق حاشیه نشین سمنان مناسب است.
دکتر جعفر جندقی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، به برخی اقدامات صورت گرفته در شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان در راستای افزایش خدمت رسانی به مناطق حاشیه نشین اشاره کرد و افزود: شناسایی و بلوک بندی مناطق حاشیه شهر در شهرهای سمنان، دامغان، گرمسار و مهدیشهر صورت گرفته است.
وی اظهار کرد: همچنین در این راستا تیمهای سرشماری با مشارکت بخش خصوصی و رابطین بهداشتی تشکیل و آموزشهای لازم به آنها داده شده است. همچنین فعالان بخشهای خصوصی و تعاونیهای فعال در حوزه خدمات بهداشتی درمانی شناسایی و بستر برای انعقاد قرارداد با آنها فراهم شده است.
وی با بیان اینکه سرشماری مناطق مختلف توسط بخش خصوصی و با نظارت شهرستانهای استان انجام شده است، افزود: علاوه بر این واحدهای بهداشتی درمانی فعال در این مناطق شناسایی و سرشماری آنها انجام شده است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه سمنان در پاسخ به پرسشی در خصوص وضعیت بهداشتی در حاشیه شهرهای سمنان به ایسنا، گفت: تمام جمعیت حاشیهنشین و سکونتگاههای غیرمجاز شهرهای استان تحت پوشش مراکز بهداشتی هستند، ولی برای ارائه خدمات در جمعیت ساکن در برخی مناطق تازه تاسیس نظیر مسکنمهر به دلیل اینکه جمعیت به تدریج در حال سکونت است و قبلا واحدهای بهداشتی درمانی در این محلات ایجاد نشده است، تا حدودی برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی مشکلاتی وجود دارد که با اجرای این برنامه، این مشکلات نیز برطرف خواهد شد.
وی افزود: در مجموع وضعیت شاخصهای بهداشتی در حاشیه شهرهای سمنان، مناسب ارزیابی میشود، چرا که جمعیت ساکن در حاشیه شهرها از نزدیکترین واحدهای بهداشتی و درمانی، خدمات مورد نیاز را دریافت میکنند و پیش بینی میشود با اجرای طرح تحول سلامت و طرحهای مکمل آن، شاخصهای سلامت در حاشیه شهرها وضعیت بسیار مناسب تری پیدا کند.



انتهای پیام
نظرات