• چهارشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94020200922
  • خبرنگار : 71234

نمایندگان موافقت کردند،

تصویب کلیات استانی شدن انتخابات/مخالفت دولت

تصویب کلیات استانی شدن انتخابات/مخالفت دولت

نمایندگان مجلس شورای اسلامی بعد از تصویب کلیات طرح استانی شدن انتخابات مجلس مقرر کردند که این طرح برای بررسی و رفع اشکالات به کمیسیون شوراها ارجاع شود و در نهایت به صورت دو شوری در مجلس مورد بررسی قرار گیرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی بعد از تصویب کلیات طرح استانی شدن انتخابات مجلس مقرر کردند که این طرح برای بررسی و رفع اشکالات به کمیسیون شوراها ارجاع شود و در نهایت به صورت دو شوری در مجلس مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) کلیات طرح استانی شدن انتخابات مجلس را با 149 رای موافق، 69 رای مخالف و 9 رای ممتنع از مجموع 233 نماینده حاضر در مجلس به تصویب رساندند.

در جریان بررسی کلیات این طرح، مهدی دواتگری، شکرخدا موسوی و سیدمحمدسادات ابراهیمی به عنوان مخالف و علی مطهری، حسین گروسی و محمدعلی مقیمی به عنوان موافق به ایراد سخن پرداختند.

همچنین مجید انصاری معاون پارلمانی رییس‌جمهور نیز اعلام کرد که این طرح امروز در جلسه دولت مطرح شد و دولت با آن مخالفت کرده است.

بعد از تصویب کلیات، رییس مجلس گفت که یکسری نکات را معاونت قوانین در مورد این طرح مطرح کرده است که این موارد در اخطارهای نمایندگان نیز مورد اشاره قرار گرفت از این رو اگر نمایندگان موافق باشند این طرح مجددا به کمیسیون شوراها برای اصلاح این موارد ارجاع داده می‌شود.

وی افزود: ما از کمیسیون شوراها می‌خواهیم که ظرف دو هفته این موارد و ابهامات را بررسی و مجددا به مجلس ارائه دهد ما نیز سریع این طرح را در دستور کار مجلس قرار می‌دهیم.

رییس مجلس تاکید کرد که کمیسیون شوراها با سرعت مجددا این طرح را بررسی کند و اظهارات نمایندگان و نظرات دولت را در رفع ابهامات لحاظ کند.

بر این اساس نمایندگان با 144 رای موافق، 73 رای مخالف و چهار رای ممتنع از مجموع 229 نماینده حاضر در مجلس موافقت کردند که این طرح برای بررسی بیشتر به کمیسیون شوراها ارجاع شود و در نهایت به صورت دو شوری در مجلس مورد بررسی قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۲-۰۲ ۱۱:۵۱

اگر دولت مخالفت کرده، يعني خيري براي مردم نداره. ما به دولت اعتماد داريم

avatar
۱۳۹۴-۰۲-۰۲ ۱۳:۵۸

استاني شدن انتخاب مجلس يعني باز شدن دست عده‌اي که ميخواهند تخلف کنند و اگر دولت مخالفت کرده بخاطر دورانديشي و آينده نگري و روشنفکري دولت است