• چهارشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94020200972
  • خبرنگار : 71234

موافقان کلیات استانی شدن انتخابات:

با استانی شدن انتخابات مشارکت کم نمی‌شود

با استانی شدن انتخابات مشارکت کم نمی‌شود

موافقان کلیات استانی شدن انتخابات معتقدند در صورت تصویب این طرح نمایندگان بهتر می‌توانند به وظایف ملی و منطقه‌ای خود بپردازند و وحدت بیشتری بین نمایندگان در هر استان به وجود می‌آید.

موافقان کلیات استانی شدن انتخابات معتقدند در صورت تصویب این طرح نمایندگان بهتر می‌توانند به وظایف ملی و منطقه‌ای خود بپردازند و وحدت بیشتری بین نمایندگان در هر استان به وجود می‌آید.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسین گروسی نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی به عنوان اولین موافق کلیات طرح استانی شدن انتخابات در جلسه علنی امروز مجلس، گفت: در شرایطی که کشور ما می‌تواند برای 150 میلیون نفر فرصت اشتغال ایجاد کند ما هر روز شاهدیم که بسیاری از مراجعین به دفاتر نمایندگان جوانانی هستند که جویای شغل می‌باشند. نماینده مجبور است به بسیاری از امور غیر از وظایفش بپردازد تا مشکل مردم برطرف شود.

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی افزود: در حال حاضر وظایف بسیاری بر دوش نمایندگان است که شاید با استانی شدن انتخابات این وظایف تفکیک گردد و نماینده بهتر بتواند در سطح ملی فعالیت کند.

وی همچنین گفت که این طرح علیرغم اعتقاد بسیاری باعث بروز اختلافات قومیتی نمی‌شود.

علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز به عنوان دومین موافق کلیات گفت: امروز نمایندگان مجلس موظف به حل مشکلات شخصی و کلان وکلایشان شده‌اند و حتی گاهی برای رسیدن به این هدف ناچار به شرکت در مجالس ترحیم هستند. حال اینکه در این شرایط وقت کمتری برای انجام وظایف اصلی نمایندگان یعنی قانونگذاری و نظارت پیدا می‌شود. این وضعیت در مورد نمایندگان شهرستانی بیشتر است و آنها فشار بسیار زیادی را تحمل می‌کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: در حال حاضر بخشی از بار شوراهای شهر و روستا و حتی مدیران کل بر دوش نمایندگان است و آنها برخی اوقات مجبور به دخالت در امور اجرایی می‌شوند.

وی در ادامه رسیدگی بیشتر به مسائل ملی و افزایش سطح کار مجلس را به عنوان آثار مثبت این طرح برشمرد و گفت: این طرح از فروش احتمالی آرا در حد بسیار بالایی جلوگیری می‌کند چون خرید و فروش در سطح استان مشکل‌تر است. از طرفی در شرایط فعلی کاندیداها برای ورود به مجلس وعده‌های محلی می‌دهند که بعد از نمایندگی انجام این وعده‌ها بسیار سخت است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی کاهش طایفه‌گرایی و ایجاد وحدت بیشتر بین نمایندگان در استان را از دیگر موارد مثبت این طرح برشمرد و گفت: با استانی شدن انتخابات مشارکت کم نمی‌شود چون برگزاری انتخابات به این نحو همچون انتخابات خبرگان نیست بلکه شکل جدیدی ارائه شده است.

وی در عین حال گفت: این طرح دارای کاستی‌هایی است. پیشنهادم این است که بعد از تصویب کلیات، این طرح به صورت دو شوری مورد بررسی قرار گیرد.

احمدعلی مقیمی نماینده مردم بهشهر نیز به عنوان آخرین موافق کلیات استانی شدن انتخابات، گفت: این طرح از مجلس پنجم در دستور کار بوده تا در نهایت به مجلس نهم رسیده است و در هر مرحله ایراداتی در مورد آن مطرح می‌شد.

نماینده مردم بهشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: این طرح ایرادات گذشته را برطرف کرده و کاندیداها با پشتوانه رای حوزه‌های انتخابیه و استان وارد مجلس می‌شوند و می‌توانند بهتر به کارهای ملی و امور نمایندگی بپردازند.

وی تاکید کرد که این طرح باعث ارتقای سطح کیفیت قانونگذاری می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha