• پنجشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 94023118403
  • خبرنگار : 71511

توضیح وزیر کشور درباره «لغو» یا «برگزاری» سخنرانی‌ها

توضیح وزیر کشور درباره «لغو» یا «برگزاری» سخنرانی‌ها

وزیر کشور انعکاس صحیح اخبار از سوی رسانه‌ها را خواستار شد.

وزیر کشور انعکاس صحیح اخبار از سوی رسانه‌ها را خواستار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) عبدالرضا رحمانی فضلی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران درباره‌ دلیل لغو سخنرانی حسین مرعشی در شیراز اظهار کرد: آقای مرعشی سه سخنرانی داشتند که دوتای آن انجام شد. آخرین سخنرانی ایشان در دانشگاه بود که بنا به شرایط دانشگاه صورت نپذیرفت. سخنرانی‌هایی که در دانشگاه انجام می‌شود باید مجوز شورای فرهنگی دانشگاه را داشته باشد و خود دانشگاه متولی آن است و کسی حق دخالت در برگزاری و یا عدم برگزاری آن را ندارد. سخنرانی‌های بیرون از دانشگاه مجوزش با وزارت کشور است و این وزارتخانه موظف است بر اساس مجوز صادر شده تاکید و تایید کند که سخنرانی برگزار شود.

حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزارن قرار بود عصر روز چهارشنبه به مناسبت گشایش انجمن امید دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این دانشگاه سخنرانی کند که مکان سخنرانی وی به مجتمع ولایت این دانشگاه تغییر کرد ولی سخنرانی انجام نشد. مرعشی به همراه ابراهیم امینی عضو هیئت رئیسه مجلس ششم به دعوت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان سخنران دعوت شده بودند.

وزیر کشور در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر دلیل لغو سخنرانی مجدد علی مطهری نیز گفت: خود آقای مطهری مصاحبه کردند و گفتند که اساسا قصد سخنرانی نداشتند. دانشجویان درخواست کرده بودند و رئیس دانشگاه هم قبول نکرده بود. خبر و تیتر روزنامه‌های دیروز خلاف واقع بود.

وی با اشاره به برکناری فرماندار جهرم یادآور شد: بنده مسئول تحقیقات در مورد مسائل شیراز بودم. فرماندار جهرم هیچ نقشی در تحقیقات ما نداشتند؛ چراکه اصلا حوزه‌ فعالیت ایشان نبوده است. برکناری ایشان هیچ ربطی به حادثه شیراز ندارد.

وی همچنین در مورد پرونده‌ پدیده‌ شاندیز تصریح کرد: ما با همه دستگاه‌های مرتبط با این موضوع اعم از شهرداری، بانک‌ها، قوه قضاییه و غیره جلساتی را تشکیل داده‌ایم. کمیته‌ای تشکیل شد تا نواقص‌های مختلف مطرح شده بررسی شود. یقینا پس از بررسی‌ها اگر این نواقص برطرف شود برای به انجام رسیدن این پرونده کمک می‌کند.

رحمانی‌فضلی درپاسخ به سوال دیگری با بیان این‌که «دولت ، وزارت کشور و قوه قضاییه جایگاه نظارتی دارند و البته قوه قضاییه جایگاه رسیدگی هم دارد» خاطرنشان کرد: اگر خانه احزاب یا هر کدام از نهادهای دیگر قانون را در نظر نگیرند قوه قضاییه جلوی آن‌ها خواهد ایستاد.

وی اظهار کرد: باید به عنوان رسانه و حزب کارمان دفاع از حقوق مردم باشد اگر حقیقت یابی مد نظرمان باشد می‌تواند پایگاه اجتماعی مناسبی برای خودمان تهیه ‌کنیم.

وی با اشاره به استانی شدن انتخابات نیز گفت: در مورد انتخابات و استانی شدن آن لایحه‌ای را به دولت داده‌ایم، احتمالا این طرح به انتخابات آینده نمی‌رسد ما به عنوان دولت در مورد طرح استانی شدن انتخابات نظر مخالف داشتیم و گفتیم اگر نظر ما در کمیسیون‌ها اعمال شود می‌توانیم با آن موافقت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha