نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم گفت: در دومین کنگره بینالمللی 17000 شهید ترور باید مرز بین مقاومت و تروریسم دقیقا روشن شود، این دو کلمه اشتراک لفظی دارد و مورد سوء استفاده صهیونیستها و غربیها قرار گرفته است.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) حجتالاسلاموالمسلمین مرتضی آقاتهرانی با طرح این سوال که تروریسم چیست؟ اظهار کرد: آمریکاییها و کشورهای پرورشدهنده گروههای تکفیری مثل طالبان، داعش و امثال این گروهها، شعار مبارزه با تروریسم و قیافه محکومکردن تروریسم را به خود میگیرند اما آنها مغالطه میکنند و متاسفانه عوام گول مغالطه این کشورها را میخورند.
وی افزود: این کشورها در حقیقت با این اقدام خود روی قضاوتهای جهانی تاثیر منفی میگذارند.
وی با اشاره به معنای «مغالطه» در علم منطق گفت: در علم منطق بحثی وجود دارد که چطور میشود مغالطه کرد. فردی که میخواهد مغالطه کند از اشتراکات لفظی استفاده میکند. از الفاظ مشابه برای مقاصد متفاوت استفاده میشود. صهیونیستها و غربیها منظورشان از لفظ تروریسم، مخالفان آمریکا و مخالفت با اهداف صهیونیستهاست اما تلقی ایران و سایر کشورها از این لفظ آدمکشی، تجاوز و دخالت آشکار در سرنوشت ملتها و ظلم در حق مردم است، ظاهر الفاظ شبیه هم است اما رفتارها با یکدیگر کاملا متضاد است.
این عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم گفت: فکر نمیکنم فردی در دنیا وجود داشته باشد که تروریسم را محکوم نکند. همین الان اگر به یک داعشی بگویید، میگوید تروریسم محکوم است اما مفهوم او از تروریسم کجا و مفهوم قربانیان تروریسم کجا؟
وی انجام کار جدی برای نهادینهشدن معنای واقعی تروریسم را خواستار شد و افزود: در این مغالطه باید معنای درست تروریسم برای افکار عمومی جهان تبیین شود، باید بیشتر روی آن کار کنیم. باید ابتدا معنای تروریسم به درستی تبیین شود و پس از آن مصادیق تروریسم برای مردم روشن شود والا پرورشدهندگان تروریسم به سوءاستفاده خود از این واژه ادامه میدهند.
وی خاطرنشان کرد: همه سیاستمداران و مردم دنیا با تروریسم مخالفند و همه آنها با آزادی و حقوقبشر موافقند اما در جهان امروز همانهایی که بر ضد حقوقبشر و آزادی جنایت میکنند خود را حامی آزادی و حقوقبشر معرفی میکنند. این رفتار درست مشابه رفتار دزدی است که فریاد میزند «آی دزد را بگیرید»، انگار دزد فرد دیگری است و کار دزد، کار مقدسی است.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم هشدار داد: افراد و گروهکهایی که خاورمیانه را بهم ریختهاند، تروریستهای واقعی هستند، همان افرادی که به دست کشورهای غربی پرورش یافتهاند. این کشورها تروریسم را محکوم میکنند و جمهوری اسلامی ایران را که اصلا در این وادی نیست متهم به تروریسم و حمایت از آن میکنند و روی این مسئله به شدت کار میکنند. این کشورها هم در فضای مجازی به شدت بر ضد جمهوری اسلامی کار میکنند و هم در افکار عمومی جهان اسلامهراسی و ایران هراسی را تقویت میکنند.
وی برگزاری دومین کنگره بینالمللی 17000 شهید ترور در تهران را اقدامی بسیار خوب و بجا دانست و افزود: باید از ظرفیت این کنگره استفاده کرد تا منظورمان از مفهوم واقعی تروریسم را به گوش جهان برسانیم. باید در این کنگره مفهوم تروریسم به اجماع کشورهای قربانی گذاشته شود.
وی با بیان اینکه «در این کنگره باید مرز بین مقاومت و تروریسم دقیقا روشن شود»، خاطرنشان کرد: این دو کلمه اشتراک لفظی دارند و مورد سوء استفاده صهیونیستها و غربیها قرار گرفته است. آنها مقاومت را برابر تروریسم و تروریسم را عین حقوقبشر میدانند. در دیدگاه آنها گروههای جهادی و مردم فلسطین که از خاک خود دفاع میکنند، تروریست و جمهوری اسلامی ایران در حکم حامی تروریسم معرفی میشود اما تجاوزات مستقیم و اقدامات تروریستی گروههای تندرو عربی و غربی در حکم آزادی و دفاع از حقوق بشر نهادینه میشود.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم با اشاره به جایگاه، موقعیت و نفوذ رسانهها در انعکاس حقایق جهان، گفت: یکی از بزرگترین وظایف رسانهها انتشار واقعیات در سطح جهان است. اگر قرار بر رسیدن مطالب حق به گوش جهانیان باشد این رسانهها هستند که باید این وظیفه را اجرایی کنند. رسانهها پژواک انعکاس مطالب حق در سراسر جهان هستند.
انتهای پیام
نظرات