• شنبه / ۲۰ تیر ۱۳۹۴ / ۲۱:۵۲
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 94042011010
  • خبرنگار : 71526

سی‌.ان‌.ان در گزارشی بررسی کرد:

نکته‌های پنهان در اظهارنظرهای مقامات آمریکایی در مذاکرات

نکته‌های پنهان در اظهارنظرهای مقامات آمریکایی در مذاکرات

مقامات آمریکایی در طول مذاکرات هسته‌ای 15 روزه با ایران اظهارنظرهای متفاوتی هم‌چون پیشرفت در مذاکرات؛ باقی ماندن اختلافات سخت، امکان یا ممکن نبودن دستیابی به توافق هسته‌ای و این که احتمال حصول توافق با ایران تقریباً 50-50 یا کمتر از 50-50 است داشته‌اند.

مقامات آمریکایی در طول مذاکرات هسته‌ای 15 روزه با ایران اظهارنظرهای متفاوتی هم‌چون پیشرفت در مذاکرات؛ باقی ماندن اختلافات سخت، امکان یا ممکن نبودن دستیابی به توافق هسته‌ای و این که احتمال حصول توافق با ایران تقریباً 50-50 یا کمتر از 50-50 است داشته‌اند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شبکه‌ی خبری سی‌.ان‌.ان در گزارشی در مورد نکته‌های مخفی اظهارنظرهای آمریکایی‌ها در مورد دستیابی به توافق با ایران نوشت: این اظهارنظرها تنها بخشی از مواضع اعلام شده از سوی مقامات بلندپایه‌ی دولت آمریکا است که هر بار پس از انجام مذاکرات با تیم ایرانی در پشت درهای بسته به رسانه‌ها اعلام شده است.

اما این اظهارنظرهای گوناگون توسط دولت اوباما در مورد حصول توافق با ایران با هدف خاصی انجام می‌شود؛ دولت اوباما سعی دارد با ارسال این سیگنال‌های متفاوت در مورد مواضع خود علاوه بر این‌که سعی دارد به مخالفان داخلی خود در مورد توافق هسته‌ای با ایران اطمینان دهد که کاخ سفید تنها به دنبال توافق خوب با ایران است، تلاش می‌کند دیگر کشورهای عضو گروه کشورهای مذاکره‌کننده 1+5 که علاوه بر آمریکا شامل روسیه، فرانسه، انگلیس، چین و آلمان است و هر روز با گذشت مذاکرات اختلافات آنان با آمریکا در مورد توافق هسته‌ای نمایان‌تر می‌شود را راضی نگه داشته و هم‌چنین فشار بر ایران را برای اعطای امتیازات بیش‌تر در توافق افزایش دهد. البته اتخاذ مواضع متفاوت توسط مذاکره‌کنندگان تا اندازه‌ای طبیعی و اجتناب‌ناپذیر است، اما باید توجه داشت که این موضوع یعنی اتخاذ مواضع مناسب در زمان‌های خاص در کاهش انتظارات طرف مقابل در جریان مذاکرات بسیار مهم و ضروری است.

منتقدان کنگره آمریکا می‌خواهند اطمینان یابند که دولت اوباما حداکثر فشار را بر ایران برای دستیابی به یک توافق خوب اعمال می‌کند.

دیگر کشورهای حاضر در مذاکرات نیز می‌خواهند بدانند که آمریکا برای دستیابی به یک توافق حتمی آن‌ها را به پای میز مذاکره با ایران آورده است.

آمریکا هم‌چنین با اعلام چنین مواضعی سعی می‌کند به ایران بفهماند که با وجود میل آمریکا برای توافق، کاخ سفید به طور جدی آمادگی دارد تا در صورت لزوم میز مذاکرات را ترک کند.

جان کری در کنفرانس خبری خود در روز پنج‌شنبه اعلام کرد: موضوعی که تاکنون بارها اعلام کرده‌ام و در این مورد شب گذشته نیز با اوباما گفت‌وگو کردم؛ این است که ما تا ابد مذاکره نخواهیم کرد؛ اما او هم‌چنین اعلام کرد که مذاکره کنندگان نباید به دلیل عبور از ضرب‌الاجل‌های تعیین شده مذاکرات را رها کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha