• یکشنبه / ۴ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۹:۰۲
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 94050401968
  • منبع : مطبوعات

جلسه توسعه و سرمایه‌گذاری استان کردستان

رییس‌جمهور: به دنبال توافق و تعامل برد – برد با شرکت‌های بزرگ دنیا هستیم

رییس‌جمهور: به دنبال توافق و تعامل برد – برد با شرکت‌های بزرگ دنیا هستیم

رییس‌جمهور تاکید کرد: سیاست پسا توافق دولت؛ آوردن سرمایه، تکنولوژی و رونق تولید و افزایش صادرات است.

رییس‌جمهور تاکید کرد: سیاست پسا توافق دولت؛ آوردن سرمایه، تکنولوژی و رونق تولید و افزایش صادرات است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در جلسه توسعه و سرمایه گذاری استان کردستان گفت: ما در عرصه اقتصادی، به دنبال توافق و تعامل برد – برد با شرکت‌های بزرگ دنیا ، دولت‌ها و کارآفرین‌ها هستیم.

وی تصریح کرد: ما دنبال بازکردن درها برای واردات نیستیم بلکه دنبال سرمایه گذاری و فناوری جدید و در نهایت افزایش صادرات هستیم.

بدخواهان در پی امنیتی و تهدید جلوه دادن ایران بوده اند؛ اکنون ایران به همکار سیاسی دنیا تبدیل شده است.

آذر92 گفتم ساختمان تحریم ترک خورده است؛ امروز در کنگره و سنا اذعان دارند که ادامه تحریم امکان پذیر نیست.

ملت ایران تصمیمی که برای امروز و آینده خود گرفته، قاطع و حساب شده است.

کنون کمپانی های بزرگ و معروف دنیا از جمله آمریکایی به دنبال حضور گسترده در ایران هستند و اگر برنامه ریزی اقتصادی ما برنامه برد- برد باشد، هر دو طرف نفع خواهیم برد.

رییس‌جمهور با اشاره به این‌که «بدخواهان در پی امنیتی و تهدید جلوه دادن ایران بوده اند؛ اکنون ایران به همکار سیاسی دنیا تبدیل شده است»، اظهار کرد: بحث آنان صرفا غنی سازی در ایران نبود بلکه آنها می خواستند ایران را به عنوان یک تهدید و برهم زننده صلح و امنیت همسایگان، منطقه و جهان معرفی کنند.

وی افزود: آنان سال‌ها روی این موضوع تبلیغ می کردند و حتی موفق شدند شش قطعنامه نیز در شورای امنیت با این موضوع که ایران اسلامی تهدید علیه صلح و امنیت بین المللی است، تصویب تا به اصطلاح خود این تهدید را مهار کنند.

وی با اشاره به این‌که «بخشی از تلاش‌های دولت تدبیر و امید طی ۲۲ ماه گذشته در عرصه سیاسی از بین بردن این اتهامات بود»، گفت: اکنون همان دولت ها اذعان دارند که ایران دیگر تهدید برای صلح و امنیت نیست و به همکار سیاسی دنیا تبدیل شده است.

روحانی با تاکید بر این‌که «برنامه و فناوری هسته ای ایران در مسیر توسعه کشور قرار دارد»، اظهار کرد: ما نه می خواهیم کشوری را تهدید کنیم، نه مایل به دخالت در امور داخلی کشور دیگری هستیم و نه در داخل کشور در پی ساخت سلاح کشتار جمعی از جمله هسته ای می باشیم.

وی تصریح کرد: دولت در این ۲۲ ماه، با حمایت مردم و سایر ارکان نظام و هدایت و حمایت رهبر معظم انقلاب اسلامی، به این هدف مهم دست یافته است.

وی با اشاره به این‌که «توافقی که حاصل شده به رغم پیچ و خم‌ها، اجرایی و عملیاتی خواهد شد»، گفت: ممکن است برخی ها درباره اجرایی شدن این توافق تردید داشته باشند اما با شرایطی که امروز در دنیا هست، اینکه کسی بتواند وضعیت را به دو سال پیش برگرداند، امکان پذیر نیست.

رییس‌جمهور افزود: آذر۹۲ گفتم ساختمان تحریم ترک خورده است و امروز در کنگره و سنا اذعان دارند که ادامه تحریم امکان پذیر نیست و این بدان معنا است راه و مسیری که ایران اسلامی در این دوره طی کرده ، موفق بوده است.

وی به برخی تلاش‌ها برای حفظ همان فضای امنیتی در روابط ایران با همسایگان اشاره کرد و گفت: همان طور که ساختمان تحریم ها ترک خورده ، پایه های هرگونه تلاش برای برگرداندن همان فضای امنیتی نیز فروریخته و دیگر نمی توانند آن فضا را برگردانند و ملت ایران تصمیمی که برای امروز و آینده خود گرفته، قاطع و حساب شده است.

وی لغو قطعنامه‌های ضدایرانی را گامی ارزنده در مسیرحرکت شتابان اقتصادی کشور دانست و گفت:ما در جریان مذاکرات گفتیم که به دنبال یک توافق برد – برد هستیم تا این توافق با دوام و پایدار بماند و این توافق حاصل شده است.

روحانی با اشاره به این‌که «پس از توافق هسته‌ای، اکنون ایران آماده تعامل برد-برد با اقتصاد جهانی است»، گفت: ما دنبال بازکردن درها برای واردات نیستیم بلکه دنبال سرمایه گذاری و فناوری جدید و در نهایت افزایش صادرات هستیم.

وی با اشاره به جاذبه ها و امکانات گسترده ایران اسلامی از جمله نیروی کار ماهر، انرژی ارزان و موقعیت ویژه جغرافیایی گفت: اکنون کمپانی های بزرگ و معروف دنیا از جمله آمریکایی به دنبال حضور گسترده در ایران هستند و اگر برنامه ریزی اقتصادی ما برنامه برد- برد باشد، هر دو طرف نفع خواهیم برد.

وی همچنین با اشاره به برخی نگرانی‌هایی که از سوی گروهی خاص مطرح می‌شود، گفت: بنا نیست اگر منابع ما آزاد شد کالا بخریم و وارد کشور کنیم.شرایط امروز ما شرایطی است که فضا برای فعالیت بسیار مناسبت تر از دیروز شده و فردا مناسبتر از امروز خواهد شد.

رییس‌جمهور همچنین با اشاره به اینکه مایل هستیم در دوره جدید ، ایرانی های کارآفرین خارج از کشور در صف اول سرمایه گذاری در کشور باشند ، گفت: باید در این دوره زمانی مقررات و شرایط را به گونه ای تسهیل کنیم که سرمایه گذاران با ریسک کمتر و شرایط بهتر جذب ایران شوند.

روحانی تصریح کرد: آنچه در نهایت مردم ما در دوره پساتوافق شاهد خواهند بود ، شرایط مناسبتر برای رشد اقتصادی، فناوری و فرهنگی و فضای بهتر اجتماعی و سیاسی در جامعه است.

رییس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه کردستان با داشتن فرهنگ غنی، طبیعت و معادن بکر و امنیت مناسب، برای سرمایه گذاران جذاب است، گفت: دولت از کارآفرینان انتظار دارد که در دوره جدید ، با قدرت بیشتری به صحنه بیایند و وظیفه خود را که همان افزایش تولید و صادرات و ایجاد اشتغال پایدار برای نسل جوان و تحصیلکرده است ، فراهم کنند.

در این مراسم همچنین رییس‌ جمهوری از طریق ویدئو کنفرانس سامانه انتقال آب سد آزاد به سرقشلاق، نیروگاه ۱۰ مگاواتی سد آزاد، تصفیه خانه شماره ۲ سنندج، تصفیه خانه فاضلاب شهر سنندج و ۲ پست و خط انتقال برق در کردستان را افتتاح و دستور آغاز عملیات اجرایی تونل سد قوچم و آبگیری سد عباس‌آباد را صادر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha