• دوشنبه / ۵ آبان ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404080502995
  • خبرنگار : 71933

آنکارا قراردادی برای خرید یوروفایتر از انگلیس امضا کرد

آنکارا قراردادی برای خرید یوروفایتر از انگلیس امضا کرد

در جریان سفر نخست‌وزیر انگلیس به آنکارا، ترکیه، قراردادی برای خرید جنگنده یوروفایتر امضا کرد.

به گزارش ایسنا، ترکیه روز دوشنبه قراردادی با انگلیس برای خرید ۲۰ فروند جنگنده «یوروفایتر تایفون» به امضا رساند.

ارزش این قرارداد که میان دولت‌های ترکیه و انگلیس منعقد شده، بیش از ۱۰ میلیارد دلار اعلام شده است.

«رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه، و «کر استارمر»، نخست‌وزیر انگلیس، این توافق‌نامه را در آنکارا امضا کردند.

اردوغان در این مراسم گفت طرفین قصد دارند حجم مبادلات تجاری خود را در مرحله نخست به ۳۰ میلیارد دلار و در ادامه به ۴۰ میلیارد دلار افزایش دهند.

نخست‌وزیر انگلیس نیز با تأکید بر روابط راهبردی میان لندن و آنکارا اظهار داشت که انگلیس ۲۲ فروند جنگنده یوروفایتر تایفون در اختیار ترکیه قرار خواهد داد.

همچنین «یاشار گولر»، وزیر دفاع ترکیه، اعلام کرد که آنکارا ۱۲ فروند جنگنده یوروفایتر از قطر، ۱۲ فروند دیگر از عمان و ۲۰ فروند از انگلیس خریداری خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha