• دوشنبه / ۵ مرداد ۱۳۹۴ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94050502106
  • منبع : مطبوعات

نماینده اهل سنت مجلس:

صهیونیست‌ها از تاثیرگذاری ایران در هراسند

صهیونیست‌ها از تاثیرگذاری ایران در هراسند

یک نماینده اهل سنت مجلس نهم گفت: دشمنان نظام و انقلاب به واسطه دشمنی‌های‌شان با جمهوری اسلامی، ایران را به حمایت از تروریسم متهم می‌کنند، اتهامی که هیچ پایه و اساسی ندارد.

یک نماینده اهل سنت مجلس نهم گفت: دشمنان نظام و انقلاب به واسطه دشمنی‌های‌شان با جمهوری اسلامی، ایران را به حمایت از تروریسم متهم می‌کنند، اتهامی که هیچ پایه و اساسی ندارد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) ناصر کاشانی افزود: کشورهایی که بویی از انسانیت نبرده‌اند، جمهوری اسلامی را که از حامیان اصلی مدافعان وطن و مبارزان با ظلم و ستم است، به حمایت از تروریسم متهم می‌کنند.

وی ادامه داد: انواع تهمت‌ها و شائبه‌ها درباره ایران و راه انداختن پروژه ایران‌هراسی ساخته توهمات ذهنی کشورهای حامی ترور و تروریست برای فریب افکار عمومی جهان و رسیدن به اهداف شوم‌شان است.

وی هشدار داد: ایران اصلی‌ترین قربانی تروریسم است پس خیلی طبیعی است که به عنوان قدرت منطقه از گسترش و نفوذ ترور و تروریسم جلوگیری کند و کشورهای غربی و صهیونیست‌ها از این قدرت می‌ترسند. آن‌ها از نفوذ و گسترش قدرت ایران در بین کشورهای منطقه و همسایه نیز در هراسند به همین دلیل با لشکرکشی از آن سر دنیا، در مسائل خاورمیانه دخالت می‌کنند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی کمک‌های ایران به عراق و سایر کشورهای قربانی تروریسم را همواره کمک‌های معنوی، فکری و ارشادی دانست و متذکر شد: ایران به عراق هیچ نیرویی اعزام نکرد تا زمانی که مقامات این کشور از ایران چنین درخواستی کردند. همین حمایت‌های معنوی جمهوری اسلامی است که در دل دشمنان ترس و وحشت انداخته است.

وی تاکید کرد: به دلیل خدمات بسیار جمهوری اسلامی به جهان اسلام و کشورهای غیرمسلمان، نمی‌توان ایران را نادیده گرفت. آمریکا، صهیونیست‌ها و غربی‌ها از این در هراسند که جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری موثر در جهان اسلام و منطقه خاورمیانه با کمترین هزینه، نفوذ و آثار خودش را بین کشورها داشته است.

وی گفت: با رهنمودها و حمایت‌های مقام معظم رهبری، نظام ایران از مستضعفان و مظلومان جهان حمایت کرده و به این کار خود ادامه خواهد داد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نهم تاکید کرد: نهضت‌ها و ملت‌هایی که افکارشان نزدیک به جمهوری اسلامی است، یقینا مورد حمایت‌ فکری و معنوی ایران قرار می‌گیرند. کشورهای آزادی‌خواه بدانند که در مسیر مبارزه با ظلم و ستم ظالمان و دفاع از خاک خود، روی کمک‌های جمهوری اسلامی می‌توانند حساب کنند.

وی گفت: در بین 15 کشور منطقه، ایران جزو معدود کشورهایی است که با ثبات، با قدرت و با آرامش زندگی می‌کند. این مسئله برای تروریست‌هایی که در پی آتش‌افروزی و ایجاد هرج و مرج، اختلاف و تفرقه هستند، قابل تحمل نیست. کشورهای غربی نمی‌خواهند قبول کنند ایران به عنوان یکی از ذی‌نفعان امنیت خاورمیانه به فکر تامین امنیت همسایگانش است.

وی افزود: کشورهای استکباری با ناامن کردن فضای ذهنی کشورها، تسلیحات خود را به آن‌ها می‌فروشند و با این کار اشتغال و تولید خود را حفظ می‌کنند و ثروت کشورهای مسلمان را به یغما می‌برند.

کاشانی در ادامه تدوین برنامه‌های جامع با هدف مصون ماندن از آسیب‌ها و خطرات تروریست‌ها را خواستار شد و خاطرنشان کرد: بدون مشارکت ایران، بدون در نظر گرفتن قدرت جمهوری اسلامی و بدون دخالت دادن ایران در معادلات منطقه‌ای، تمام برنامه‌ها و ائتلاف‌ها در مبارزه علیه تروریسم محکوم به شکست است. البته این واقعیت از چشم کشورهای منطقه دور نیست اما قدرت‌های استکباری اصلا دوست ندارند قدرتی غیر از قدرت خود و هم‌پیمانان‌شان را تحمل کنند.

وی یادآور شد: با پیروزی انقلاب اسلامی ترورهای کور شخصیت‌ها و نخبگان علمی و سیاسی و حتی مردم عادی کشور افزایش یافت. آن‌ها حتی از هواپیمای مسافربری ایران نگذشتند یا ترورهای زیادی را در استان سیستان و بلوچستان سامان دادند.

وی خاطرنشان کرد: کشورهای قربانی ترور و کشورهای آزادی‌خواه هر قدر از تجربیات و آگاهی‌های ایران مطلع شوند، حقانیت ایران در مسیر مبارزه با تروریسم بیشتر بر افکار عمومی جهان هویدا می‌شود.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پیشنهادی برگزاری علمی‌تر دومین کنگره بین‌المللی 17000 شهید ترور را خواستار شد و افزود: برگزاری این کنگره هر قدر علمی‌تر و با حضور افراد نخبه و صاحب نظران از سراسر جهان برگزار شود و از افراد ذی‌نفوذ این کشورها در کنار خانواده قربانیان ترور و کارشناسان حقوقی استفاده شود، تاثیرگذاری بهتر و عمیق‌تری خواهد داشت. باید از چهره‌های موثر کشورهای قربانی تروریسم و کشورهای آزادی‌خواه برای سخنرانی در کنگره دعوت شود.

وی استفاده از ظرفیت علمای جهان اسلام و به کارگیری فناوری‌های جدید رسانه‌ای را مورد تاکید قرار داد و افزود: استفاده از این ظرفیت‌ها باید در جهت انعکاس هر چه قوی‌تر کنگره مورد استفاده قرار گیرد.

وی تصریح کرد: کارگروه‌های تخصصی کنگره باید به صورت کارگاه برگزار شود تا پس از ارزیابی و استخراج بازخوردها و نتایج کنگره به تدوین راه‌کارهای عملی و راهبردهای جهانی بر ضد ترور و تروریسم رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha