یک عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران با قدردانی از دولت برای ارائه بسته خروج از رکود، گفت که در شرایط موجود کشور و بعد از اجرای برجام و در دوره پساتحریم این بسته اقتصادی میتواند باعث بهبود وضعیت اقتصادی کشور شود.
حمیدرضا پشنگ در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: دولت تدبیر و امید تمامی تلاشاش را برای رفع مشکلات اقتصادی به کار گرفته است؛ آن هم مشکلات اقتصادی که زنجیرهوار به یکدیگر وصل شده و باید برنامه منظمی برای رفع آن به خصوص تورم و رکود وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه طبق آمارها در شش ماه گذشته تورم مهار شده و رشد اقتصادی مثبتی داشتهایم گفت: پیش از به نتیجه رسیدن توافق و به دنبال آن اجرایی شدن برجام حالت سردرگمی در بازار و شرایط اقتصادی وجود داشت که سرمایه گذار رقبتی برای سرمایهگذاری نداشت اما اکنون با اجرای برجام و به دنبال آن بازگشت پولهای بلوکه شده به خزانه کشور و همچنین برنامه ریزی دولت و حمایت از مراکز تولیدی و بخش های تاثیرگذار در حوزه اقتصادی میتوان امید داشت که شاهد رونق اقتصادی در کشور باشیم.
وی با ابراز امیدواری از این که حرکت دولت در اجرای بسته پیشنهادی اقتصادی باعث بهبود وضعیت اقتصادی کشور شود گفت: در حال حاضر همدلی و تعاملی بین مجلس، دولت و سایر مسئولان وجود دارد که امیدواریم با این اتفاق نظر شرایط اقتصادی کشور بهبود یابد.
این عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران با بیان اینکه تعیین زمان شش ماه برای اجرای بسته اقتصادی و به دنبال خروج از رکود یک زمان بندی حداقلی است گفت: این بدان معنا نیست که دولت در آینده و برای تکمیل سیاستهایش برنامهای نداشته باشد؛ طبیعتا بعد از شش ماه نیز دولت برنامه های جدیدش را برای حل اساسی مشکلات اقتصادی ارائه خواهد کرد.
پشنگ تاکید کرد: بسته اقتصادی دولت در شرایط پساتحریم میتواند باعث بهبود وضعیت اقتصادی شود البته با عنایت به سیاستهای اقتصادی مقاومتی و تاثیر آن این امر شدنی است. در چنین شرایطی می توان شاهد بهبود وضعیت اقتصادی، کمک تولید و ایجاد اشتغال باشیم.
وی در پایان گفت: بسته پیشنهادی دولت آینده امیدوار کنندهای پیش روی دولت گذشته است که ما آن را به فال نیک میگیریم.
انتهای پیام
نظرات