• یکشنبه / ۱۷ آبان ۱۳۹۴ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94081710089
  • خبرنگار : 90089

/صداقت؛ اعتماد و اعتبار/

انتقاد کاتب از اختصاص تسهیلات 25 میلیون تومانی خرید خودرو

انتقاد کاتب از اختصاص تسهیلات 25 میلیون تومانی خرید خودرو

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، اختصاص تسهیلات خرید خودرو به خودروهای مونتاژ داخل موجب افزایش شکاف بین اهداف اولیه و نتایج نهایی بسته حمایتی دولت از تولید می‌شود.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، اختصاص تسهیلات خرید خودرو به خودروهای مونتاژ داخل موجب افزایش شکاف بین اهداف اولیه و نتایج نهایی بسته حمایتی دولت از تولید می‌شود.

غلامرضا کاتب با حضور در غرفه خبرگزاری دانشجویان ایران در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایسنا، گفت: اگر تسهیلات 25 میلیون تومانی صرف حمایت بنیادین از صنعت خودروسازی کشور می‌شد باز می‌شد به خروج اقتصاد از رکود امید داشت اما اختصاص این تسهیلات صرفا برای خرید خودرو موجب خروج تولید از رکود نمی شود.

نماینده مردم گرمسار معتقد است که توسعه تسهیلات 25 میلیون تومانی به خرید خودروهای مونتاژ داخل موجب بدتر شدن شرایط می‌شود.

وی با بیان اینکه برای حمایت از تولید نگاه مردان اقتصادی دولت باید معطوف به این مساله باشد که چه عاملی موجب خروج اقتصاد از رکود می‌شود، متذکرشد: صنعت خودروسازی کشور رکود اقتصادی را از بین نمی‌برد. متاسفانه مدیران اقتصادی دولت به جای حمایت گسترده از کل تولید، تسهیلات 25 میلیون تومانی برای خرید خودرو که آن هم به تازگی خودروهای مونتاژ داخل را نیز شامل می شود اختصاص داده‌اند به بیان روشنتر مدیران اقتصادی با تسهیلات خرید خودرو مصرف‌گرایی را ترویج کرده و مورد حمایت قرار داده اند.

به گفته کاتب، برای خروج تولید از رکود باید با تامین سرمایه در گردش و رفع موانع سرمایه‌گذاری در بخش تولید از این بخش حمایت شود.

وی بسته سیاستی دولت به ویژه تزریق هفت هزار و 500 میلیارد تومان به پروژه‌های عمرانی را موجب تسریع در خروج اقتصاد از رکود دانست و افزود: به عقیده بنده باید برای موثرتر شدن حمایت‌های دولت از بخش تولید 50 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده در قانون بودجه 94 تا پایان سال تخصیص یابد اما آنطور که شنیده ام دولتمردان اعلام کرده‌اند تا پایان سال حداکثر توان تخصیص 35 هزار میلیارد تومان را دارند.

وی متذکر شد: البته فاصله هفت هزار و 500 میلیارد تومان تا 50 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده در قانون بودجه فاصله زیادی است اما دولت هر قدر بتواند این فاصله را کم کند و این مبلغ را به بخش تولید اختصاص دهد سرعت بیشتری برای خروج تولید از رکود و رونق اقتصادی اعمال کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha