• یکشنبه / ۹ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 95030904888
  • منبع : نمایندگی ایلام

رییس دانشگاه ایلام تاکید کرد

تلاش دانشگاه ایلام برای نهادینه سازی فرهنگ گفت‌و‌گو

تلاش دانشگاه ایلام برای نهادینه سازی فرهنگ گفت‌و‌گو

رییس دانشگاه ایلام گفت: خوشحالم این دانشگاه برای نهادینه شدن فرهنگ گفت‌وگو در تلاش است و برای این مهم نیازمند همکاری صاحب‌نظران است و از نظرات آنان به بهترین نحو بهره خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه ایلام، دکتر «محمد علی‌اکبری» در اختتامیه‌ مرحله استانی پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران – نشان خواجه نصیرالدین طوسی، اظهار کرد: مناظره دانشجویی تجربه‌ خوبی است و جا دارد به جهاددانشگاهی برای اجرای دقیق این مسابقات تبریک گفت.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌هایی مانند همایش اعتدال در دانشگاه ایلام گفت: دانشگاه ایلام به دنبال گفتمان‌سازی است و در این عرصه هم موفقیت‌های خوبی کسب شده است.

رییس دانشگاه ایلام با تاکید بر اینکه نیاز اصلی جامعه‌ سیاست‌زده‌ ایران را گفت‌وگو می‌دانم، تصریح کرد: نباید به دلیل اختلاف نظر در بین نخبگان بین سرمایه‌های اجتماعی فاصله بیفتد و همه این فرصت را داشته باشند تا در گفت‌وگو که نمایشگاه اندیشه است به روش‌های حل مشکلات جامعه پی ببریم.

علی‌اکبری تصریح کرد: دانشگاه ایلام بر اساس رسالتی که دارد تنوع را قبول کرده و جای خرسندی است که افراد مختلف و تشکل‌های متفاوت حضور دارند و همه حرف خود را در مناسبت‌های مختلف با صراحت می‌زنند.

علی‌اکبری ضمن قدردانی از اعضای هیئت داوران این دوره از مسابقات تصریح کرد: رسالت این عزیزان در فراهم کردن مسیر گفت‌وگو مهم است و از برکات چنین برنامه‌هایی است که تشکل‌های سیاسی دانشگاه به ظرفیت‌های بزرگی در این محیط علمی تبدیل شده‌اند و حضورشان در کنار هم برای ما مبارک است.

استقبال روبه رشد دانشجویان دانشگاه‌های ایلام از مسابقات مناظره

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام ضمن تشریح سابقه‌ مناظره‌های دانشجویی گفت: هدف از برگزاری این برنامه این است که مناظره دانشجویی به جریانی نهادینه شده تبدیل شود.

به گزارش ایسنا، «علی حیدربیگی» نیز در این مراسم طی سخنانی با اشاره به تاریخچه برگزاری مناظرات دانشجویی اظهار کرد: در دور اول این مسابقات که در اردیبهشت 1391 در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد 16 تیم شرکت کردند و در دومین و سومین دوره به ترتیب شاهد حضور 28 و 22 تیم از سطح دانشگاه‌های تهران در مسابقات ملی مناظره دانشجویی بودیم.

وی با بیان اینکه در دور چهارم و پنجم حضور استان‌های مختلف در این مسابقات چشم‌گیرتر شد ، تصریح کرد: در مرحله چهارم 170 تیم از 11 استان و در پنجمین دوره نیز تعداد تیم‌ها به 432 رسید و در این دوره 24 استان نیز حضور داشتند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام ادامه داد: مرحله استانی در ایلام امسال از 15 فروردین با ثبت‌نام تیم‌ها شروع شد و بعد از آن کارگاه‌های توجیهی برگزار و در اردیبهشت بین 22 تیم شرکت کننده قرعه‌کشی انجام و مسابقات از سوم خرداد همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر شروع شد.

حیدربیگی تصریح کرد: پس از 22 مسابقه با داوری سه تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان تیم «امید» از دانشگاه آزاد اسلامی ایلام اول شد و تیم‌های «زانا» و «خرداد» از دانشگاه ایلام به ترتیب دوم و سوم شدند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام مناظره‌های دانشجویی را گامی اساسی در راستای نهادینه کردن فرهنگ گفت‌وگو عنوان کرد و از رشد استقبال دانشجویان ایلامی از این مسابقات نسبت به دوره‌های گذشته خبر داد و ابراز امیدواری کرد مناظره دانشجویی به جریانی نهادینه شده تبدیل شود.

وی تاکید کرد: مسابقه مناظرات دانشجویی نزدیک به 35 سال سابقه دارد و اولین مناظرات دانشجویی جهان در سال 1981 برگزار شد.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام از رییس دانشگاه ایلام بابت حمایت ویژه از برگزاری رویدادهای فرهنگی در دانشگاه ایلام تقدیر کرد.

رییس جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: مشکل مشهود امروز جامعه ما عدم تحمل یکدیگر است که این مهم از طریق گفت‌وگو قابل‌حل است و اگر به این سمت نرویم بسیاری از مشکلات ما لاینحل باقی می‌مانند.

به گزارش ایسنا، «ذبیح‌الله مهری‌پور» نیز در این مراسم با بیان اینکه هرچند برای برگزاری مناظره‌های استاندارد تا حد مطلوب فاصله‌داریم اما امسال نسبت به سال گذشته دانشجویان استان استقبال بیشتری از جشنواره کردند که جای خوشحالی دارد.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری همواره موضوع تمدن‌سازی را مدنظر قرار داده‌اند و درس بزرگ این مناظره‌ها این است که از گفت‌وگو استقبال کنیم و نباید از مواجهه‌ با پدیده‌های جدید هراس داشت بلکه آمادگی لازم را برای ورود به این موضوعات به دست آوریم.

رییس جهاد دانشگاهی واحد استان با تأکید بر اینکه انجمن‌های علمی دانشجویی هم در طول سال تحصیلی به موضوع مناظره توجه کنند تا این بحث عمومیت پیدا کند، گفت: مشکل مشهود امروز جامعه‌ی ما عدم تحمل یکدیگر است که این مهم از طریق گفت‌وگو قابل‌حل است و اگر به این سمت نرویم بسیاری از مشکلات ما لاینحل باقی می‌مانند.

مهری‌پور ابراز امیدواری کرد در سال‌های آینده شاهد برگزاری هر چه پربارتر این مسابقات باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha