او در دفتر مطالعات سیاسی بین المللی وزارت امور خارجه به عنوان کارشناس فعالیت کرده، در طرح ملیکا (توانمندسازی زنان) مشارکت داشته و فعالیت هایی در حوزه پژوهشی در عرصه سیاست خارجی داشته است.
او که متاهل است و دو فرزند دختر 21 و 26 ساله دارد، همچنین مدتی در یک NGO به نام خانه کودک مهر فعالیت کرده و با مجله پایتخت کهن نیز در زمینه نوشتن مقالات حوزه سیاست خارجی همکاری داشته است.
سیاوشی که مدتی در دفتر مطالعات و تحقیقات زنان فعالیت کرده، می گوید بیش از آنچه به عنوان فعال سیاسی شناخته شود، پژوهشگر سیاسی بوده است.
وی در گفتوگو با ایسنا درباره ثبت نام خود در انتخابات مجلس دهم، گفت: زمانی که کمپین ورود حداکثری زنان به عرصه ثبت نام انتخابات مشغول به کار شد من هم در این کمپین شرکت کردم اما به هیچ وجه احتمال نمی دادم به عنوان نماینده مردم تهران انتخاب شوم تا اینکه در لیست امید قرار گرفتم و تاییدیه کتبی شورای نگهبان مبنی بر تایید صلاحیتم رسید.
این نماینده مجلس با بیان اینکه حریم خانواده در جامعه در معرض آسیب قرار گرفته، تصریح کرد: نبود قوانین حمایتی از زنان و وجود قوانین مشکل زا از علل مهم این آسیب است. من فکر میکنم ما باید موانع قانونی قرار دهیم تا بتوانیم حریم خانواده را از آسیب ها مصون بداریم.
سیاوشی ادامه داد: متاسفانه برخی قوانین در دوره های قبل به تصویب رسیده که آزادی بیشتری برای مردان قائل شده در حالیکه ما باید نسبت به اصلاح این قوانین اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه فراکسیون زنان مجلس از آقایان نماینده هم برای عضویت در این فراکسیون دعوت می کند، خاطرنشان کرد: ما می خواهیم در این فراکسیون به نفع منافع عامه جامعه تصمیم بگیریم و خانواده را به عنوان زیرساخت جامعه حفظ کنیم. البته قطعا سعی نخواهیم کرد وارد یکسری مسائل حساسیت برانگیز شویم بلکه تلاش مان بر این خواهد بود که فراجنسیتی عمل کنیم.
این نماینده مجلس با بیان اینکه زنان نماینده روی مسائل فمینیستی تاکیدی ندارند، ادامه داد: ما سعی می کنیم با توجه به اعتقادات اسلامی بنیان هایی را در جامعه پایه گذاری کنیم که تداوم پیدا کند.
وی حضور حداکثری زنان در عرصه جامعه را از شاخص های توسعه پایدار عنوان و تاکید کرد: زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می دهند و حضور آنان در عرصه اجتماع می تواند در پیشبرد بسیاری از اهداف کلان موثر باشد.
سیاوشی با بیان اینکه زنان فعالیت های موثرتری در حوزه آموزش کشور دارند، ادامه داد: طبیعتا آموزش باعث توسعه انسانی می شود و کشورهای توسعه یافته نیز بیشترین بودجه خود را به آموزش و پرورش اختصاص می دهند زیرا می دانند با توسعه این بخش آسیب بخش های دیگر کمتر می شود اما متاسفانه در کشور ما به آموزش و پرورش از این حیث توجه زیادی صورت نگرفته است.
این نماینده اصلاح طلب مجلس با اشاره به حضور حداکثری اصلاح طلبان در مجلس دهم در عین حال اظهار کرد: من امیدوارم و مطمئنم که مجلس دهم در این زمینه فراجناحی عمل خواهد کرد و منافع ملی را بیش از منافع حزبی مدنظر قرار خواهد داد.
وی اضافه کرد: ما در کشور امنی در منطقه متلاطم و پرآشوب خاورمیانه قرار داریم و باید کمک کنیم ضمن کمک به سیاست های دولت در حوزه سیاست خارجی حداکثر منافع و امنیت کشور را تامین کنیم.
انتهای پیام
نظرات