• چهارشنبه / ۳۰ تیر ۱۳۹۵ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95040117858
  • خبرنگار : 90089

کاندیدای ریاست دیوان محاسبات کشور: متخلفات را بدون مماشات معرفی می‌کنم

کاندیدای ریاست دیوان محاسبات کشور: متخلفات را بدون مماشات معرفی می‌کنم

کاندیدای ریاست دیوان محاسبات کشور گفت: پاسخم به منتقدانی که می‌گویند بنده چطور در دولت گذشته و دولت فعلی حضور دارم این است که مبنای کارم قانون است.

به گزارش ایسنا، عادل آذر در دفاع از نامزد شدنش به عنوان رییس دیوان محاسبات کشور گفت: دلیل اینکه هفت سال رییس مرکز آمار هستم اعتقاد به استقلال حرفه‌ای است.
وی افزود: دیوان محاسبات نماد استقلال حرفه‌ای است و برای نظارت بدون حب و بعض و جهت‌گیری باید استقلال حرفه‌ای داشت. اگر تخلفی در دستگاه‌ها به ویژه در استان‌ها اتفاق بیفتد بدون رودربایستی و مماشات متخلفان را معرفی می‌کنم.

رئیس پیشنهادی دیوان محاسبات انضباط مالی عمومی و دخل  خرج کشور را اصلی‌ترین  عامل کاندیداتوری‌اش اعلام کرد و افزود: افتخار دارم که فرزند مجلس در دوره هفتم هستم. دیوان محاسبات طبق اصل 55 قانون اساسی، مسئول نظارت مستمر مالی بر بیت‌المال و صیانت و پاسداری از آن است. برای انجام این کار نیازمند ساز و کاری هستیم که این ساز و کار در اختیار دیوان محاسبات قرار دارد و کارآمدی دیوان محاسبات تاثیر بسزایی در تحقق نظارت مستمر مالی و صیانت از بیت‌المال دارد.

به گفته‌ی آذر، یکی از حوزه‌های صیانت، صیانت از مدیرانی است که وظیفه هزینه بیت‌المال و خرج بودجه را بر عهده دارند.

وی تاکید کرد: وظیفه دیوان علاوه بر صیانت از دارایی‌های کشور صیانت از مدیران هم هست.

کاندیدای پیشنهادی دیوان محاسبات کشور ، صیانت از مدیران و دارایی‌های کشور را از طریق استقرار نظام‌های پیشگیرانه، لحظه‌ای و در عین عمل قابل تحقق دانست و افزود: در گذشته حسابرسی رعایت مبنای کار بود و این یعنی پس از اتفاق حادثه و تخلف حالا دیوان محاسبات مچ گیری کند اما حسابرسی پیشگیرانه معتقد به آموزش مدیران دستگاهها در حین انجام وظایف و ماموریت‌های قانونی‌شان است.

وی متذکر شد: پس از طی دوره‌های آموزشی اگر مدیران اجرایی باز مرتکب تخلف شدند مصلحت‌ها کنار گذاشته می‌شوند.

آذر استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی را از ابزارهای  مورد نیاز مجلس  برای اصلاح ساختار بودجه ریزی کشور برشمرد و افزود: استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی یا بر مبنای عملکرد ابزار کلیدی برای اصلاح ساختار بودجه ریزی کشور است که انجام این اصلاح خواست مجلس است. با این نظام دولت پاسخگو می‌شود.

کاندیدای پیشنهادی ریاست دیوان محاسبات پیشنهاد داد: نظام بودجه ریزی کشور با اصلاح قوانین برنامه و بودجه قابل تحقق است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha