محمد کیانوش راد در گفتوگو با ایسنا، درباره ترمیم کابینه دولت یازدهم، اضافه کرد: گذشت سه سال از عمر دولت، فرصت خوبی برای ارزیابی و بررسی عملکرد وزارتخانهها است که باید توسط خود دولت انجام میگرفت.
وی در ادامه افزود: نفس تغییر و تحول اگر بر اساس فشارهای سیاسی و بده بستانهای رایج در بافت قدرت صورت نگیرد، اشکالی ندارد و اگر مبتنی بر کار کارشناسی دقیق و برای عملکردی انجام گیرد، میتواند مفید باشد مشروط به آنکه هرگونه تغییری در جهت ارتقای سطح کارآمدی در دستگاه اجرایی و رضایتمندی حامیان دولت صورت گرفته باشد. بدین ترتیب اگر پذیرش استعفا در جهت تقویت کابینه و مصممتر شدن دولت در پیگیری اهداف و برنامههای اعلام شده از سوی روحانی باشد، باید از تغییرات کابینه حمایت کرد.
وی در ارزیابی خود از استعفای وزیر آموزش و پرورش، گفت: عملکرد وزارت آموزش و پرورش از رضایتمندی قابل قبولی برخوردار نبوده است. این وزارتخانه به تحرک بیشتر و ارتقای موقعیت آموزش و پرورش و معلمان و دبیران نیاز دارد.
کیانوش راد درباره تغییر وزیر ورزش نیز اظهار کرد: در وزارت ورزش به دلیل ادغام سازمان جوانان و تغییرات کارکردی در وزارت ورزش، ضعفهای قابل قبولی مشاهده میشد که شاید تغییر وزیر تنها راهحل آن نباشد و دولت باید با بررسی دقیقتر ساختار وزارت ورزش، سازمان جوانان را مستقل کند تا وزارت ورزش به کار تخصصی خود بپردازد. بخشی از اشکالات وزارت ورزش معلول افزایش باری است که به وزارت ورزش وارد شده است.
این فعال سیاسی درباره استعفای علی جنتی، خاطرنشان کرد: عملکرد جنتی در حوزه فرهنگ و هنر، قابل قبول است اما اگر به هر دلیلی عزم جنتی بر استعفا جدی است و دولت تمایلی برای پذیرش استعفای وی دارد، رئیس جمهور باید توجه کند که یکی از پاشنههای آشیل دولت، وزارت فرهنگ است.
این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه مماشات و عقبنشینی از وضعیت اعتدالی دولت در حوزه فرهنگ بدون تردید دولت را در وضعیت ضعیفی قرار میدهد، تصریح کرد: این مسأله میتواند منجر به از بین رفتن امید در میان هنرمندان و نویسندگان شود. مسلماً انتخاب سخت روحانی در میان این سه وزارتخانه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
انتهای پیام
نظرات