• دوشنبه / ۳ آبان ۱۳۹۵ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95080301856

مذاکرات غیررسمی نمایندگان آمریکا و کره شمالی در مالزی

مذاکرات غیررسمی نمایندگان آمریکا و کره شمالی در مالزی

دیپلمات‌های پیشین آمریکا طی روزهای گذشته در اقدامی که تلاش برای آغاز یک مذاکرات صلح محسوب می‌شود با سیاستمداران عالی رتبه کره شمالی در مالزی دیدار کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این در حالی است که تنش‌ها میان آمریکا و کره شمالی از زمان نقض تحریم‌های سازمان ملل از سوی پیونگ یانگ در ماه سپتامبر و انجام پنجمین آزمایش هسته‌ای بسیار تشدید شده است.

با توجه به دیدار مقامات ارشد آمریکایی و کره‌ شمالی در روزهای شنبه و یکشنبه، رسانه‌های محلی گزارش می‌دهند که شاید دوطرف تغییر در روابط خود را به بحث گذاشته باشند.

این دیدار که در مالزی صورت گرفته میان معاون وزیر خارجه کره شمالی و معاون نماینده این کشور در سازمان ملل و مقامات آمریکایی چون رابرت گالوچی، عضو تیم آمریکایی مذاکرات با کره در سال 1994، جوزف وترانی، معاون سابق نماینده آمریکا در مسائل مربوط به برنامه تسلیحاتی کره و لئون سیگال، مدیر پروژه همکاری‌های امنیتی شمال شرق آسیا در شورای علوم تحقیقات آمریکا برگزار شد. در میان هیات کره شمالی نیز هان سونگ ریول، که قبلا به عنوان معاون نماینده کشورش در سازمان ملل خدمت کرده بود، دیده می‌شد.

سیگال درباره این دیدار گفته است کره شمالی برای توقف برنامه های توسعه‌ای هسته‌ای خود خواهان جلب موافقت آمریکا در یک توافق صلح است.

سیگال همچنین اظهار کرد که برای مذاکره میان کره شمالی و آمریکا از جایگاه مناسبی برخوردار است چرا که مستقیما در سیاست‌های آمریکا مشارکت ندارد و می‌تواند مسائلی را که دولت واشنگتن قادر به بیان آن نیست مطرح کند.

این درحالی است که سیاست رسمی باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا عدم برقراری گفت‌وگو با کره شمالی تا زمانی است که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی با توقف برنامه هسته‌ای خود موافقت کند.

سیگال در گفت‌وگو با یکی از روزنامه‌های کره جنوبی همچنین خاطرنشان کرد: این نشست به ما فرصتی داد تا مسائلی را فراتر از چیزهایی که دولت می‌گوید بررسی کرده تا ببینیم آیا می‌توانیم راهی برای بازگشت به مذاکرات بیابیم یا خیر.

این گفت‌وگوهای بحرانی چند روز پس از آن صورت گرفته که کره شمالی به شدت از انگلیس به دلیل انجام رزمایش مشترک با کره جنوبی انتقاد کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha