• سه‌شنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۵ / ۱۵:۵۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95091609527
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

دکتر وطنی:

ضرورت توجه بیشتر به توافقنامه‌های بین‌المللی و ملی حوزه تجدیدپذیر

ضرورت توجه بیشتر به توافقنامه‌های بین‌المللی و ملی حوزه تجدیدپذیر

معاون توسعه فناوری معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری گفت: آیین‌نامه‌ها و توافقنامه‌های بین‌المللی و ملی این حوزه باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند.

به گزارش ایسنا، دکتر علی وطنی، معاون توسعه فناوری معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری در مراسم افتتاحیه کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدید پذیر ایران که در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد، با تاکید بر تجدیدناپذیر بودن انرژی‌های فسیلی گفت: انرژی‌های فسیلی که عمده‌ترین آن نفت است، منابعی هستند که به پایان می‌رسند، ضمن این که آلودگی‌های ناشی از بهره‌برداری آن نادیده گرفتنی نیست. 

وی با تاکید بر این مساله که باید در سطح ملی و بین‌المللی در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر همکاری‌های بیشتری صورت گیرد، خاطرنشان کرد: آیین‌نامه‌ها و توافقنامه‌های بین‌المللی و ملی این حوزه باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند و بتوان بهره بیشتری از آن برد. 

وطنی همچنین به تولیدات علمی کشورمان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره کرد و سازمان‌های مرتبط با این حوزه را معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت نیرو، سازمان حفاظت محیط زیست، دانشگاه‌ها، انجمن‌های علمی و بخش خصوصی عنوان کرد.

وی تاکید کرد: با سیاست‌هایی که دستگاه‌های اجرایی صورت می‌دهند و همچنین حمایت‌ها و تسهیلات قانونی مجلس شورای اسلامی به دستگاه‌های اجرایی و از همه مهم‌تر تاسیس صندوق نوآوری وشکوفایی، منابع مناسب و قابل توجهی در حمایت از توسعه فناوری و تجاری‌سازی موجود است.

معاون توسعه فناوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری در ادامه ضمن اشاره به شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه تجدیدپذیر،  گفت: در حال حاضر دو هزار و 800 شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت دارند که در دو سال گذشته بیشترین منابع حمایتی معاونت علمی به ستاد انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی اختصاص یافته است.

وی با اشاره به تاکید دولت بر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داد: دولت مصمم است اقتصاد دانش‌بنیان را در کشور نهادینه کند و سهم خام‌فروشی نفت را به کمتر از 20 درصد برساند.

وطنی معنی این تلاش را این نکته دانست که اقتصاد کشور ایران به جای متکی به نفت بودن باید مبتنی و متکی به اقتصاد دانش‌بنیان باشد.

وی با تاکید بر این مساله که دانش‌بنیان نقش کلیدی در تامین منابع کشور دارد، گفت: امیدواریم شرکت‌ها، اساتید و فعالینی که در این کنفرانس حضور دارند از این فرصت که برای حمایت از بخش خصوصی ایجاد شده است، بهره ببرند و ارتباطی برای همکاری با گروه‌های بین‌المللی ایجاد شود.

معاون توسعه فناوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری آمادگی این معاونت را برای حمایت و پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیانی که نیازمند به توسعه فناوری و یا تجاری‌سازی هستند، اعلام کرد.

بر اساس اعلام معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، نخستین کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدید پذیر ایران با هدف ارائه توانمندی ایران در حوزه تجدیدپذیر و جذب سرمایه خارجی و تاثیر انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش گازهای گلخانه‌ای از امروز، 16 آذرماه به مدت سه روز در هتل اسپیناس پالاس کشور کار خود را آغاز کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha