• شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۶ / ۰۷:۴۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 96041003778
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

معاون آموزشی وزیر بهداشت:

وزارت بهداشت موظف به اجرای تکلیف قانونی خود درخصوص متخصصان آزمایشگاه بوده است

وزارت بهداشت موظف به اجرای تکلیف قانونی خود درخصوص متخصصان آزمایشگاه بوده است

در پی انتشار مکاتبه یکی از اعضای بورد پاتولوژی، معاون آموزشی وزیر بهداشت نکاتی را در خصوص نقش پیشکسوتان علوم پزشکی در رفع چالش‌های احتمالی خاطرنشان کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از وبدا، متن نامه دکتر باقر لاریجانی به شرح زیر است:

«استاد ارجمند جناب آقای دکتر تابعی

سلام علیکم

مایه خوشوقتی است که حضرتعالی پس از دهه‌ها حضور در عرصه آموزش پزشکی همچنان با دقت و ظرافت مسایل این حوزه را رصد می‌فرمایید و از سوی دیگر جای تأسف است که طرح مسایل صنفی در سطح جامعه پزشکی موجبات ناراحتی و تلخ کامی اساتید فرهیخته ای چون شما را فراهم نموده است.

حضرتعالی در طول عمر پربرکت خود در عرصه های مختلف بهداشت و درمان قطعاً به خاطر دارید که از این دست تعارضات و اختلاف نظرات و سلیقه‌ها در طی سال‌های پیش و پس از انقلاب اسلامی، متعدد پیش آمده و در هر تعارضی، پیشکسوتان و ریش سفیدان عرصه پزشکی، به عنوان حکمان و عقلای جامعه پزشکی سعی در آرام سازی فضای تنش داشته و از سوءاستفاده عده ای به منظور بهره برداری های شخصی و صنفی جلوگیری کرده اند.

اکنون نیز در پی تنش های موجود میان متخصصان پاتولوژی و متخصصان علوم آزمایشگاهی، مایه تأسف است که برخی سعی در سوءاستفاده از جایگاه رفیع اساتید پیشکسوتی چون حضرتعالی دارند.

استاد گرامی همانگونه که بارها از طریق رسانه‌ها و نامه‌های مختلف به اطلاع حضرتعالی و سایر افراد جامعه پزشکی رسیده است، وزارت بهداشت به عنوان مجری قانون موظف به تدوین و اجرایی سازی تکلیف قانونی خود در خصوص متخصصان آزمایشگاه بوده و دستورالعمل جدید، که خود حضرتعالی نیز به عنوان یکی از اساتید این رشته در پاتولوژی در جلسات متعدد کارشناسی آن حضور داشتید، چیزی جز اجرا تکلیف محوله به وزارت متبوع نیست.

اکنون جدا از محتوای این دستورالعمل و نحوه اجرای آن، سوال اینجاست که آیا برخورد متخصصان پاتولوژی و تحریک و تهییج دستیاران و متخصصان برای خالی کردن بخش ها و عدم خدمت رسانی به جامعه کار درستی است؟ آیا وقفه در جریان خدمت به جامعه شریف که همه ما بر آن سوگند یاد کرده ایم، به هر دلیلی اقدامی اخلاقی است؟ استعفاهای دستجمعی و ایجاد خدشه در برگزاری آزمون های ملی کار منطقی است؟ جامعه پزشکی به عنوان یکی از فرهیخته ترین اقشار جامعه، اینگونه باید مسیر حل و فصل تعارضات صنفی خود را طی کند؟ و اکنون، آیا استفاده (و مطرح کردن مسائل غیرمرتبط با موضوع) از موقعیت ریش سفیدانی چون حضرتعالی و رسانه ای کردن و القای تقابل ایشان با وزارت بهداشت و سیاست های آن کار درست و منطقی به نظر می رسد؟ مطمئناً شما نیز با رویکردی اینچنینی در برخورد با مشکلات موافق نبوده و نیستید.

اینجانب از همان ابتدای امر راه را برای هرگونه اعتراض و تجدیدنظرخواهی دستیاران و متخصصان گشوده اعلام کردم و عرض داشتم که مجموعه معاونت آموزشی آماده شنیدن نظرات و انتقادات اقشار مختلف، البته از مجرای قانونی و مسیر منطقی است، ولی افسوس که فریادها و اقدامات بی منطق برخی، راه را برای انتقاد کارساز، بسیار محدود کرده است.

در انتها همچنان امیدوارم که حضور و ایفای نقش موثر پیشکسوتانی چون حضرتعالی، زمینه را برای حل و فصل این مساله فراهم نماید تا جامعه شاهد چشمه دیگری از الگوی متعالی رفع تعارض از سوی جامعه فرهیخته پزشکی باشد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha