به گزارش خبرنگار ایسنا، مراد شیخ ویسی در حاشیه برگزاری کارگاه آشنایی با اثرات تغییر اقلیم در مناطق خشک و راه های مقابله با تاثیرات آن که با حضور آنتونیو آرناس رومرو مشاور سازمان ملل در UNDP (برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد) امروز (28 تیر) برگزار شد، اظهار کرد: گرم تر شدن کره زمین، نامنظم شدن بارشها، آب شدن یخ های قطبی و... همگی ناشی از تغییرات اقلیمی رخ داده در کره زمین است که اگر برای کنترل آن تدبیری اندیشیده نشود، روز به روز اوضاع نامساعدتر خواهد شد.
شیخویسی، مقابله با تغییر اقلیم رخ داده را نیازمند ورود و مشارکت جدی تمامی کشورها دانست.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه اضافه کرد: تغییرات اقلیمی رخ داده شرایط زیستی را برای بشر سخت کرده، به طوریکه شاهد گرمای بی سابقه هوا در نقاطی از کشور و حتی استان کرمانشاه هستیم.
وی ادامه داد: تجربه دمای 54 درجه سانتیگراد در جنوب کشور ما به عنوان گرمترین نقطه زیستی کره زمین زنگ خطر را به صدا درآورده که باید به فکر باشیم.
این مسئول تاکید کرد: کشور ایران با توجه به تغییرات اقلیمی رخ داده در بحث حفاظت از منابع طبیعی به ویژه پوشش جنگلی و مرتعی باید تلاش بیشتری داشته باشد.
شیخ ویسی یادآور شد: انتشار گازهای گلخانهای در کره زمین گرم شدن تدریجی کره زمین را در پی دارد و این در حالیست که با توسعه پوشش جنگلی می توان از این اتفاق جلوگیری کرد.
وی با تاکید بر اینکه احیای جنگلها باعث کاهش میزان گازهای گلخانهای میشود، برنامهریزی برای توسعه پوشش جنگلی را سودمند ارزیابی کرد.
انتهای پیام
مدیرکل منابع طبیعی کرمانشاه:
تغییر اقلیم به یک چالش جهانی تبدیل شده است
ایسنا/کرمانشاه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: موضوع تغییر اقلیم به یک چالش جهانی تبدیل شده که امروز شاهد اثرات این تغییر اقلیم در تمام دنیا هستیم.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات