• چهارشنبه / ۱۹ مهر ۱۳۹۶ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 96071910530
  • خبرنگار : 30057

رییس صندوق رفاه دانشجویی در نشست رؤسای پارکهای فناوری خبر داد؛

ایجاد سوپرمارکت الکترونیکی برای خوابگاه‌ها/صندوق رفاه سهامدار شرکت‌های دانش‌بنیان می‌شود

ایجاد سوپرمارکت الکترونیکی برای خوابگاه‌ها/صندوق رفاه سهامدار شرکت‌های دانش‌بنیان می‌شود

رییس صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم از برنامه‌های مصوب این صندوق برای مشارکت مالی در طرح‌های دانشجویی خبر داد و گفت: بر این اساس صندوق تا سقف 49 درصد سهامدار شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد شد.

به گزارش ایسنا دکتر ذوالفقار یزدان‌مهر امروز، 19 مهرماه در بیست و ششمین نشست رؤسای پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور در محل سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم، با بیان اینکه 21 نوع تسهیلات به دانشجویان اعطا می‌شود، افزود: رشد تسهیلات اعطایی افزایش داشته است، به گونه‌ای که رشد این تسهیلات از 21 تا 500 درصد بوده است.

وی با بیان این‌که حمایت ویژه از دانشجویان دکترا داریم، اظهار کرد: بر این اساس ماهیانه 700 هزار تومان در قالب تسهیلات به دانشجویان دوره دکترا اختصاص می‌یابد، ضمن آنکه به پایان‌نامه‌های دانشجویان دکترا نیز وام ضروری پرداخت می‌شود که از ابتدای سال جاری تا کنون 21 مییلیارد تومان پرداخت شده است.

وی از تدوین سند راهبردی و کاربردی در این صندوق خبر داد و اظهار کرد: این سند در خصوص ارائه تسهیلات به دانشجویان و بخش دیگر مربوط به سرمایه این صندوق متناسب با ماموریت‌های آموزش عالی است.

رییس صندوق رفاه دانشجویان با تاکید بر اینکه مشارکت با شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از اهداف این سند است، تاکید کرد: بر این اساس تا سقف 49 درصد سهام، سهامدار شرکت‌های دانش بنیان خواهیم شد و به این صورت صندوق رفاه دانشجویان با شرکت‌های دانش‌بنیان مشارکت مالی خواهد داشت.

وی به نمونه‌ای از این همکاری‌ها اشاره کرد و گفت: یک شرکت موفق به تولید یخچال و سوپرمارکت الکترونیکی شده بود که بخشی از این طرح از سوی صندوق رفاه دانشجویان خریداری شد.

به گفته وی، این صندوق بنا دارد که درهر خوابگاه یک سوپرمارکت الکترونیکی نصب کند.

یزدانمهر با تاکید بر اینکه با این شرکت دانش‌بنیان بر روی سود حداقلی توافق کردیم، اظهار کرد: سود مشارکت به صورت مساوی تقسیم خواهد شد.

یزدانمهر در بخش دیگری از سخنان خود از برنامه‌های این صندوق برای حمایت از دانشجویان و تجاری‌سازی ایده‌های آنان اشاره کرد و گفت: بر این اساس به دانشجویان کارآفرین وام تعلق می‌گیرد و سقف تسهیلات قابل پرداخت به هر دانشجو 10 میلیون تومان وام قرض‌الحسنه است  و به دانشجویانی که در کارگاه‌های دانشجویی کارآفرینی فعالیت دارند، وام‌هایی اعطا می‌شود.

به گفته وی، در مواردی که صاحبان طرح متقاضی مشارکت صندوق در طرح خود باشند، کمیسیون سرمایه‌گذاری صندوق پس از بررسی اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

یزدان‌مهر با تاکید بر این‌که وضعیت سرمایه‌گذاری در طرح‌ها از طریق کمیسیون سرمایه‌گذاری صندوق رفاه دانشجویان فراهم است، خاطرنشان کرد: این صندوق آمادگی دارد در مواردی که کارگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، متقاضی مشارکت صندوق در اجرای طرح خود باشند، همکاری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha