به گزارش خبرنگار ایسنا، «غلامعباس بهرامینیا» در حاشیه بازدید از پایانه و بارانداز مرز شلمچه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: زائران ایرانی و اتباع خارجه بسیار زیادی برای حضور در همایش اربعین حسینی از پایانه های مرزی شلمچه و چذابه عبور کردند.
وی افزود: برای تسهیل در تردد زوار تمهیدات لازم اتخاذ شده است، همچنین خدمات مناسب و شایسته ای در حال ارائه به زائرین اربعین حسینی است.
بهرامینیا تصریح کرد: وضعیت زیرساخت ها در مرزهای چذابه و شلمچه را بهبود یافته خواند و افزود : خوشبختانه امسال در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای و پایانه مرزی سعی شده در کنار سایر دستگاه های اجرایی، اقدامات مناسبی را برای تسهیل سفر زائران فراهم کنیم.
وی با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای در مرز شلمچه گفت : تکمیل ساختمان پایانه مرزی شلمچه از عمده کارهای صورت گرفته در این حوزه است تا تردد زائران در بحث عبور از این مرز در کمترین زمان ممکن انجام شود.
بهرامینیا با اشاره به افزایش 8 گیت تردد برای زائران در مرز شلمچه افزود: امسال در پایانه مرزی شلمچه 40 گیت برای تردد زائران در نظر گرفته شد و این مهم روند تردد زائران اربعین حسینی را نسبت به سالهای گذشته آسانتر کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان به تردد زائران اتباع خارجه اشاره و خاطرنشان کرد: امسال نیز بر اساس توافقها در ستاد اربعین کشور تردد زائران اتباع خارجی از مرز شلمچه صورت گرفت که در این مرز مسیر تردد آنها از زائران ایرانی جدا شد و با مهیا کردن زیرساختهای لازم این اقدام به بهترین شکل ممکن صورت گرفت.
وی ادامه داد : تدابیری برای پایش تصویری در مرز شلمچه صورت گرفت و تصاویر به صورت آنلاین در اختیار ارگانهایی که نیاز به کنترل داشتند قرار گرفت.
بهرامینیا با اشاره به کنترل و نظارت بر عملکرد اتوبوسها، اظهار کرد: برای نظارت و کنترل بر اتوبوسها نیز دوربین پلاتکان در محل ورودی پایانه مرزی شلمچه راهاندازی شد و این پایانه با علائم مسافری، لاینبندی شد و مسافر با دیدن علائم از محل خروج براحتی تردد میکند.
وی از 8 استان کشور بهعنوان استانهای معین معرفی شده در مرز شلمچه نام برد و افزود: در مرز شلمچه استانهای خراسانشمالی، خراسانجنوبی، خراسانرضوی، کرمان، هرمزگان، فارس، چهار محال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد بعنوان استانهای معین معرفی شدند و زائران از این استانها از طریق این مرز به کربلای معلی اعزام شدند.
بهرامینیا گفت: خوشبختانه روند تردد در مرز شلمچه نسبت به سالهای گذشته به گونهای بود که رضایتمندی زائران را در پی داشت اما برای سال آینده مشکلات تردد زائران رصد و با تحلیل کردن این مشکلات شرایط بهتر از امسال خواهد شد.
وی تصریح کرد: امسال با توجه به آمادهسازی زیرساختها در مرزهای شلمچه و چذابه، بر اساس آمار گزارش شده تاکنون تردد زائران از این 2 مرز بیش از 52 درصد بوده که نسبت به مرز مهران شاهد تردد بیشتری بودیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خوزستان با بیان اینکه زیرساختها در مرز چذابه نسبت به شلمچه عقبتر بوده است، گفت: امسال پایانه جدیدی را به مساحت 14 هکتار تحویل گرفتیم که دیوارکشیهای دور آن انجام شد و توانستیم برای تردد زائران شرایط خوبی را آماده کنیم.
بهرامینیا از استقرار شرکتهای مسافربری در مرز چذابه خبرداد و افزود: استقرار شرکتهای مسافربری با استفاده از تمام پتانسیلهای مسافربری استان در چذابه تردد برای زائران اربعین حسینی را روانتر کرد هر چند استانهای معین همکاریهای لازم در این زمینه را با ما داشتند.
وی با بیان اینکه پایانه مرز چذابه هنوز کامل نشده است، گفت: با وجود اینکه هنوز پایانه چذابه مهیا نشده اما مسیر برای تردد زائران بخوبی آماده شد و به لحاظ زیرساختی تا حدود زیادی نسبت به سال گذشته پیشرفت مشاهده میشود.
بهرامینیا با اشاره به بازگشت زائران اربعین حسینی از دو مرز شلمچه و چذابه، افزود: موج بازگشت زائران از 2 روز گذشته افزایش یافته است و تعداد برگشتیها به نسبت خروجیها بیشتر شده است، همچنین دیروز شمار زوار ورودی به این 2 مرز نسبت به زوار خروجی پنج برابر بود.
وی از ورود یک میلیون زائر اربعین حسینی از دو مرز شلمچه و چذابه به خاک عراق خبر داد و گفت: 400 هزار زائر تاکنون از مرزهای شلمچه و چذابه به کشور بازگشتند و بیش از یک میلیون زائر نیز از این 2 مرز به کربلای معلی سفر کردند.
انتهای پیام
نظرات