• دوشنبه / ۴ دی ۱۳۹۶ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 96100401924
  • خبرنگار : 71049

حضور رییس سازمان انرژی اتمی در مراسم تجلیل از جواد صالحی

حضور رییس سازمان انرژی اتمی در مراسم تجلیل از جواد صالحی

با حضور رییس سازمان انرژی اتمی و معاون رییس‌جمهور از پروفسور جواد صالحی چهره‌ ماندگار کشور در قزوین تقدیر شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم استاندار قزوین، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، روسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی و جمعی از مدیران اجرایی استان قزوین حضور داشتند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در این مراسم گفت: جهان اسلام امروز شخصیت‌های علمی بزرگی دارد که یکی از آنها دکتر جواد صالحی برادر من است و تنها در بخش علمی به استناد مراجع بین‌المللی از دانشمندان خوش فکر جهان اسلام هستند.

وی در توصیف برادر خود مصمم بودن، خودباوری، اعتماد به نفس و همچنین حرکت در مسیر با شجاعت ایشان را ستود.

صالحی بهره مندی از منابع علمی را از دیگر شاخصه‌های شخصیتی جواد صالحی عنوان کرد و افزود: صالحی فردی نیکوکار، جستجوگر، جوانمرد و دانشمند است که در ردیف چهار دانشمند بزرگ جهان اسلام محسوب می‌شود که زکات علمی خود را با خیرخواهی و نیکوکاری داده است.

جواد صالحی در اول دیماه  سال 1335 در شهر مقدس کاظمین به دنیا آمد و در رشته مهندسی برق از دانشگاه کالیفرنیا دکتری گرفت. او یکی از ۲۵۰ دانشمند برجسته و تاثیرگذار و پر استناد جهان در حوزه علوم کامپیوتر، عضو برجسته FEIIOW انجمن مهندسین برق و الکترونیک آمریکا و دارای ۱۲ اختراع جهانی است.
وی سال 1392 جایزه علامه طباطبایی معتبرترین جایزه علمی کشوررا از بنیاد ملی نخبگان دریافت کرد و چهره ماندگار مهندسی برق کشور در سال ۸۹ است. عضو فرهنگستان علوم ایران بوده و رتبه نخست بیستمین دوره جشنواره بین المللی خوارزمی در زمینه پژوهش‌های بنیادی را دارد و دریافت جایزه مخترع برجسته سازمان جهانی مالکیت فکری WIPO در ژنو سوئیس و جایزه عالی مرکز تحقیقاتی مخابراتی بل در سال ۱۹۸۸ میلادی را نیز در کارنامه دارد.
همچنین سال ۸۲ پژوهشگر نمونه دانشگاه صنعتی شریف با رتبه نخست و پژوهشگر نمونه کشوری از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شناخته شده وتوانسته است جایزه پژوهشگر نمونه دانشگاه صنعتی شریف در سال های ۸۱ ،۸۲ و ۸۵ و جایزه پر استنادترین دانشمند ایرانی در سال ۸۴ از سوی وزارت علوم را به دست آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha