• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۲
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404041609764
  • خبرنگار : 71621

انتقاد البرادعی از سیاست‌های دوگانه آمریکا در قبال تسلیحات هسته‌ای

انتقاد البرادعی از سیاست‌های دوگانه آمریکا در قبال تسلیحات هسته‌ای

مدیرکل پیشین آژانس اتمی در پیامی تند از سیاست‌های دوگانه آمریکا در قبال تسلیحات هسته‌ای انتقاد کرد و گفت که این کشور نظامی جهانی را از نوع «قلعه حیوانات» ایجاد کرده که در آن برخی از بقیه برابرتر هستند.

به گزارش ایسنا، «محمد البرادعی» مدیرکل پیشین آژانس اتمی روز دوشنبه در واکنش به مصاحبه فرید زکریا با دو تن از مشاوران امنیت ملی پیشین آمریکا و همچنین رئیس سیا در رابطه با اقدامات آمریکا علیه ایران در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس گفت: «آن‌ها ابتدا خودشان سلاح هسته‌ای تولید می‌کنند و سپس به بقیه می‌گویند که نباید این کار را انجام دهند و طبق معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ای متعهد می‌شوند که خودشان هم این سلاح‌ها را از بین ببرند؛ سپس آن تعهد را زیر پا می‌گذارند و از سلاح‌های‌شان برای درست کردن نظامی جهانی از نوع «قلعه حیوانات» استفاده می‌کنند که در آن برخی از بقیه برابرتر هستند.»

وی ادامه داد: «سپس با اعمال زور و بدون داشتن هیچ مدرک قطعی، هر کشوری که مظنون به داشتن برنامه هسته‌ای باشد را بمباران می‌کنند و در نهایت فکر می‌کنند که این «حق‌شان» است که رژیم‌هایی را که دوست ندارند، سرنگون کنند؛ آن هم پس از «موفقیت‌های» درخشان‌شان در عراق، افغانستان و لیبی! غرور غیرقابل باور، ریاکاری غیرقابل تحمل و نظامی که دوام ندارد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha