به گزارش ایسنا، منوچهر مهرام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در نشست «سبک زندگی اسلامی با محوریت حوزه سلامت و درمان» اظهار کرد: عامل تغذیه سالم، فعالیت بدنی و ورزش، خودداری از مصرف دخانیات و استرس از عوامل مشترک تأثیرگذار در پیشگیری از همه بیماریها محسوب میشود.
وی افزود: طبق پیشبینیها انتظار میرود یکهزارم جمعیت عام در هر سالی مبتلا به انواع سرطانها شود که متأسفانه روند کنونی نشان از بالاتر بودن آمار سرطان دارد.
مهرام با اعلام اینکه شایعترین سرطان در کشور و استان سرطان پوست و در خانمها سرطان سینه است، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۵۰۰ نفر مبتلا به سرطان شدند که بیشک آمار واقعی از آمار ثبتشده در استان بالاتر از این تعداد است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین خاطرنشان کرد: دلیل این اتفاق را میتوان عدمتشخیص بهموقع، بیتوجهی و یا حضور افراد مبتلا در مراکز درمانی استان تهران و ثبت آمار آنها در آمار پایتخت دانست.
مهرام با اعلام اینکه یکسوم سرطانها قابلپیشگیری است، گفت: با تشخیص زودرس بهراحتی میتوان بخش اعظمی از موارد ابتلا به سرطان را کنترل و درمان کرد. باید بانوان از ۳۰ سالگی اقدام به خودآزمایی کنند تا بیماری سرطان سینه سریع تشخیص داده شود. آمارها نشان میدهد که ما در پیشگیری و در تشخیص زودرس سرطان خوب کار نکردهایم و نیاز است در این حوزه اقدام جدیتری داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، در این نشست که در بنیاد نخبگان استان قزوین برگزار شد، دکتر فریدون عزیزی چهره ماندگار و از دانشمندان برجسته جهان اسلام به بیان دیدگاههای خودپرداخت.
انتهای پیام
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین اعلام کرد:
سالانه ۲۰۰ نفر از بانوان قزوین به سرطان سینه مبتلا میشوند
ایسنا/قزوین رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در حال حاضر سالانه بهطور متوسط بیش از ۲۰۰ نفر از بانوان استان به سرطان سینه مبتلا میشوند که نیاز به آموزش برای زنان بالای ۳۰ سال را متذکر میشود.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات