به گزارش ایسنا، دکتر قائمی در جلسه روسای دانشگاههای کلان منطقه ۹ آمایشی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، دکتر قائمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به ارائه گزارشی در زمینه نحوه عملکرد و نتایج کسب شده در راستای اجرای بستههای تحول و نوآوری در آموزش علومپزشکی کشور پرداخت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به کارهای این دانشگاه در ۳ سال اخیر و با تاکید بربعد آموزش، گفت: منطقه ۹ آمایشی کشور یکی از مناطق مرزی کشور است و باتوجه به شرایط اقلیمی نیازمند توجه ویژه ای در نظام سلامت است. وی در ادامه افزود: این منطقه دارای ۴۶۰کیلومتر مرز مشترک با افغانستان است و باتوجه به شرایط ویژه منطقه تنها راه ارتقاء سلامت، ارتقاء آموزش است.
سپس دکتر قائمی به شرح وضعیت آموزشی دانشگاه علومپزشکی بیرجند پرداخت و گفت: این دانشگاه با ۳۳۵۵ دانشجوی شاغل به تحصیل که ۱۶ درصد کل دانشجویان استان خراسان را شامل می شود دارای ۲۳۸ عضو هیئت علمی (۹استاد، ۴۳ دانشیار، ۱۱۰ استادیار و ۷۶ مربی) میباشد که این آمار، ۱۵ درصد اعضای هیئت علمی استان خراسان را در برمیگیرد. وی خاطر نشان کرد دانشگاه علومپزشکی بیرجند دارای ۱ دانشکده پزشکی، ۱ دانشکده دندانپزشکی، ۳ دانشکده پرستاری و مامایی، ۲ دانشکده پیراپزشکی، ۱ دانشکده بهداشت و۱ دانشگاه آزاد با ۷۲۷ دانشجو و ۱۲ نفر عضو هیئت علمی میباشد.
رئیس دانشگاه علومپزشکی بیرجند از وجود ۳ بیمارستان آموزشی با ۸۱۹ تخت و ۷ بیمارستان درمانی با ۵۳۰ تخت در این منطقه خبر داد و با اشاره به توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه بیرجند، افزود: در سال ۹۲ دارای رتبه ۱۶ کشوری قبولی دستیاری بودیم که با اجرای بستههای تحول و ارتقاء کیفیت و بهرهوری آموزشی در سال ۹۵ به رتبهی ۲ رسیدیم اما هدف دانشگاه بیرجند، رسیدن به رتبه دانشگاه برتر در شرق کشور است.
در پایان، دکتر قائمی با توجه به روحیه فرهنگدوستی و علم دوستی مردم منطقه، بر وجود استعدادهای بالقوه در منطقه تاکید نموده و یادآور شد که در صورت توجه بیشتر به منطقه، وضعیت دانشگاهها از آنچه هست روزبهروز بهتر خواهد شد و گفت: امیدواریم در پایان این دوره، مثل دوره قبل، بعد از اتمام این طرح آمایشی، فاصله بین دانشگاههای منطقه کمتر شود.
نظرات