• یکشنبه / ۲۴ دی ۱۳۹۶ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 96102412761
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تاکید کرد؛

لزوم توجه ویژه به دانشگاههای علوم پزشکی شرق کشور

لزوم توجه ویژه به دانشگاههای علوم پزشکی شرق کشور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان گزارش عملکرد این دانشگاه در حوزه آموزش بر لزوم توجه ویژه به دانشگاههای منطقه 9 آمایشی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر قائمی در جلسه‌ روسای دانشگاه‌های کلان منطقه ۹ آمایشی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، دکتر قائمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به ارائه گزارشی در زمینه نحوه عملکرد و نتایج کسب شده در راستای اجرای بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم‌پزشکی کشور  پرداخت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به کارهای این دانشگاه در ۳ سال اخیر و با تاکید بربعد آموزش، گفت: منطقه ۹ آمایشی کشور یکی از مناطق مرزی کشور است و باتوجه به شرایط اقلیمی نیازمند توجه ویژه ای در نظام سلامت است. وی در ادامه افزود: این منطقه دارای ۴۶۰کیلومتر مرز مشترک با افغانستان است و  باتوجه به شرایط ویژه منطقه تنها راه ارتقاء سلامت، ارتقاء آموزش است.

سپس دکتر قائمی به شرح وضعیت آموزشی دانشگاه علوم‌پزشکی بیرجند پرداخت و گفت: این دانشگاه با ۳۳۵۵ دانشجوی شاغل به تحصیل که ۱۶ درصد کل دانشجویان استان خراسان را شامل می شود دارای ۲۳۸ عضو هیئت علمی (۹استاد، ۴۳ دانشیار، ۱۱۰ استادیار و ۷۶ مربی) می‌باشد که این آمار، ۱۵ درصد اعضای هیئت علمی استان خراسان را در برمی‌گیرد. وی خاطر نشان کرد دانشگاه علوم‌پزشکی بیرجند دارای  ۱ دانشکده پزشکی، ۱ دانشکده دندان‌پزشکی، ۳ دانشکده پرستاری و مامایی، ۲ دانشکده پیراپزشکی، ۱ دانشکده بهداشت و۱ دانشگاه آزاد با ۷۲۷ دانشجو و ۱۲ نفر عضو هیئت علمی می‌باشد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی بیرجند از وجود ۳ بیمارستان آموزشی با ۸۱۹ تخت و ۷ بیمارستان درمانی با ۵۳۰ تخت در این منطقه خبر داد و با اشاره به توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه بیرجند، افزود: در سال ۹۲ دارای رتبه ۱۶ کشوری قبولی دستیاری بودیم که با اجرای بسته‌های تحول و ارتقاء کیفیت و بهره‌وری آموزشی در سال ۹۵ به رتبه‌ی ۲ رسیدیم اما هدف دانشگاه بیرجند، رسیدن به رتبه دانشگاه برتر در شرق کشور است.

در پایان، دکتر قائمی با توجه به روحیه فرهنگ‌دوستی و علم دوستی مردم منطقه، بر وجود استعدادهای بالقوه در منطقه تاکید نموده و یادآور شد که در صورت توجه بیشتر به منطقه، وضعیت دانشگاه‌ها از آنچه هست روزبه‌روز بهتر خواهد شد و گفت: امیدواریم در پایان این دوره، مثل دوره قبل، بعد از اتمام این طرح آمایشی، فاصله بین دانشگاه‌های منطقه کمتر شود.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha