علی ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ابلاغ منشور گفتوگوی سیاسی از سوی وزارت کشور به استانداران در جهت تقویت رابطه بین دولت و تشکل های سیاسی و صنفی، بیان کرد: اساسا هرگونه اقدام اصولی به منظور فراهم ساختن فرصت تعامل و گفتگوی سازنده میان گروه ها و فعالان سیاسی احزاب برای تقویت همگرایی پیرامون مسایل و مشکلات کشور ضروری است.
وی در ادامه گفت: بنابراین فراهم کردن ساز و کارها و زیرساخت های لازم برای تعامل مناسب میان همه گروه ها و جریان های سیاسی وفادار به نظام در کل یک رویکرد قابل قبول است و به نفع نظام و رشد و توسعه کشور خواهد بود. البته در این میان تقویت و گسترش فرهنگ نقد صحیح و دلسوزانه، افزایش ظرفیت عمومی و بالا رفتن میزان تحمل مخالف و فراهم کردن الزامات گفتوگوهای سازنده را نباید دور از نظر داشت چرا که اگر این فرهنگ تقویت و فراگیر شود، یقینا فضای تخریبی و واگرایی جای خودش را به همگرایی، وحدت و انسجام خواهد داد.
وی افزود: لذا همگرایی موثر در بین فعالان سیاسی و نخبگان جامعه باعث ایجاد فضاهای نقد منصفانه بهدور از تهمت و تخریب خواهد شد و طبیعتا توسعه اقتصادی و سیاسی کشور را در مسیر صحیح قرار میدهد.
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: اگر با ابلاغ این منشور فضای تعاملات و گفتگوهای هدفمند در کشور تقویت شود، میتواند موجب انتقال و به کارگیری واقعی تجارب گذشته و تمرکز دانش بین نخبگان شود و به توسعه سیاسی در بین عموم کمک و جامعه را از سیاست زدگی دور کند.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: بنابراین نقش دولت در این موضوع بسیار حساس است و اگر به درستی اقدامات مورد نیاز عملیاتی شود، آن گاه احزاب شناسنامه دار خواهند توانست با فعالیت در چارچوب های تعریف شده در همگامی با نظام موثرتر عمل نمایند و کمتر شاهد نزاع های بعضا بیهوده در درون حاکمیت باشیم.
نماینده مردم شازند در پایان گفت: در حال حاضر به دلیل خلاء های موجود در چارچوب های مناسب بعضا انرژی ها و هزینه های فراوانی صرف می شود اما نتیجه مطلوب عاید کشور نشده است.
انتهای پیام
نظرات